ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία της ΛΑ.Σ. στο πάρκο Λαμπράκη

περιοδεία-της-λα-σ-στο-πάρκο-λαμπράκη-566713

Για «σημάδια εγκατάλειψης» μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Ριζόπουλος

Περιοδεία στην περιοχή γύρω από το πάρκο Λαμπράκη, όπου συζήτησε με κατοίκους της Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αποστόλης Ριζόπουλος, με τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους Θ. Τσαλούχα, Θ. Βογιατζή, Γ. Ρούσσα, Στ. Γαϊτανίδη και Γ. Κολτσιδόπουλο.

Το κλιμάκιο συνάντησε και συζήτησε με ανθρώπους του μόχθου, εργαζόμενους, ανέργους και αυτοαπασχολουμένους, νέα ζευγάρια, συνταξιούχους, παλιούς αγωνιστές, νέους ανθρώπους «που όλα αυτά τα χρόνια με κυβερνήσεις Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ είναι οι αποδέκτες της «βαρβαρότητας» που εφάρμοσαν όλες αυτές οι κυβερνήσεις που υλοποιούν κατά γράμμα την πολιτική της Ε.Ε. για την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου», όπως ανέφεραν.

Οι υποψήφιοι της ΛΑΣ στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους και συνταξιούχους επισήμαναν «την απάτη του αφηγήματος της κυβέρνησης περί δήθεν «μεταμνημονιακής εποχής» και την πολιτική συμφωνία στα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα τόσο της δημοτικής αρχής Βόλου όσο και των υποψηφίων που στηρίζονται από τα αστικά κόμματα, που «σκάβουν τον λάκκο» για τα δικαιώματα του λαού για τα συμφέροντα των λίγων, των επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου