ΤΟΠΙΚΑ

«Εγδυνε» τον εργοδότη της

εγδυνε-τον-εργοδότη-της-565820

Μόνη της λάμβανε… μπόνους από την τεχνική εταιρεία, στο Βόλο, στην οποία εργάζονταν 39χρονη υπάλληλος. Το μακρύ χέρι της που φέρεται να άπλωνε, όπως κατηγορείται, συχνά στο ταμείο του εργοδότη της έγινε αντιληπτό. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στην αρχή δεν ήθελε να πιστέψει πως η υπάλληλος του είχε ανάμιξη με τις «εξαφανίσεις» χαρτονομισμάτων. Τα κρούσματα, όμως, αυξήθηκαν και σκέφτηκε πως δεν μπορούσε τόσες φορές να έχει κάνει… λάθος λογαριασμό.

Ο 48χρονος εργοδότης ενημέρωσε τις τοπικές αστυνομικές αρχές και τα χαρτονομίσματα που άφησε προχθές στην τσάντα του προσημειώθηκαν. Προς δυσάρεστη έκπληξή του βρέθηκαν στα χέρια της υπαλλήλου του, η οποία συνελήφθη.

Στη σύλληψη της 39χρονης για κλοπή προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 39χρονη ημεδαπή υπάλληλος σε τεχνική εταιρεία, κατελήφθη να έχει αφαιρέσει δύο χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ αντίστοιχα, από τσάντα ιδιοκτησίας του 48χρονου εργοδότη της, τα οποία είχαν προηγουμένως προσημειωθεί. Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη, με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε από τις αρχές του τρέχοντος έτους διαδοχικά και τμηματικά το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικά άρθρα : Έκλεψε χρήματα 39χρονη στον Βόλο από την τσάντα του …εργοδότη της

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου