ΤΟΠΙΚΑ

Φρικτό θάνατο βρήκε 42χρονος παρουσιαστής του ASTRA T.V.

φρικτό-θάνατο-βρήκε-42χρονος-παρουσιασ-851206

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του, ενώ εκτελούσε κτηματικές εργασίες, ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας παρουσιαστής του Astra TV.

Ο Γιάννης Χαϊδούλης, γεωπόνος και για πολλά χρόνια παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών για την ενημέρωση των αγροτών, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το καρούλι ποτίσματος, την ώρα που μαζεύονταν τον τύλιξε και τον συνέθλιψε…

Το φρικτό δυστύχημα έγινε χθες λίγο πριν τις 8:30 το απόγευμα στην περιοχή «Πλασιά» του δήμου Αγιάς, όπου ο 43χρονος εργάζονταν σε καλλιεργούμενα κτήματα, τα οποία διατηρούσε.

Ο γεωπόνος και παρουσιαστής εβδομαδιαίας εκπομπής «Θεσσαλική Γη» του τηλεοπτικού σταθμού Astra TV βρήκε ακαριαία το θάνατο λίγο πριν αναχωρήσει από τα κτήματά του.
Την ώρα που τυλίγονταν το καρούλι, με σύστημα που θέτει σε λειτουργία η μηχανή του τρακτέρ, πιάστηκε πιθανότατα η μπλούζα του και τον τράβηξε.

Το λάστιχο ποτίσματος άρχισε να καταπίνει τον άτυχο γεωπόνο, ο οποίος στάθηκε αδύνατο να ξεφύγει. Τυλιγμένος μέσα στο λάστιχο, με αυτό τον φρικτό τρόπο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγχωριανοί του αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν άκουγαν επί πολλές ώρες τη μηχανή του τρακτέρ σε λειτουργία. Πλησιάζοντας στο σημείο υπέστησαν σοκ από τον τρόπο κατάληξης του Γιάννη Χαϊδούλη.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το άψυχο σώμα του 43χρονου, πατέρα δύο παιδιών, στο Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο Γιάννης Χαϊδούλης ήταν ο άνθρωπος της ενημέρωσης για μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους αγρότες.
Ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στους παραγωγούς του θεσσαλικού κάμπου, καθώς τους ενημέρωνε για την επικαιρότητα και απαντούσε σε ερωτήματα και προβληματισμούς του, μέσα από την δίωρη τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» που παρουσίαζε κάθε Τρίτη, από τις 10 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου