ΤΟΠΙΚΑ

Σάλτο μορτάλε 16χρονου από τον 4ο όροφο

σάλτο-μορτάλε-16χρονου-από-τον-4ο-όροφο-851206

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου ένας 16χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κουντουριώτου, στο ύψος της Μαγνήτων.

Στις 6:15 χθες το απόγευμα ο 16χρονος βρέθηκε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του, ο οποίος έντρομος παρακολουθούσε, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, τον νεαρό να προσπαθεί να υπερπηδήσει με ακροβατικά το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.

Ο 16χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι βρισκόταν σε ψυχική διέγερση, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να περπατά πάνω στα κάγκελα. Ο πατέρας του επιχείρησε να τον συγκρατήσει, όταν ο νεαρός θεώρησε ότι μπορούσε να πηδήξει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Ο ένοικος του κάτω διαμερίσματος, ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, βρισκόταν στη βεράντα, όπως και άλλοι κάτοικοι γειτονικών διαμερισμάτων.

Ο 16χρονος έκανε πράξη την προειδοποίησή του και έπεσε στο κενό. Ο πατέρας του, αλλά και ο ένοικος που βρισκόταν στη βεράντα του τρίτου ορόφου προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, αρπάζοντάς τον από τα ρούχα.
Οι υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν είχαν, δυστυχώς, επιτυχία και στα χέρια τους δεν έμειναν παρά κομμάτια από τη μπλούζα του παιδιού. Το σώμα του νεαρού, μπροστά στα μάτια του πατέρα του και όσων με σοκ παρακολουθούσαν την επικίνδυνη προσπάθειά του να πηδήξει το μπαλκόνι, έπεσε στο έδαφος.

Με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου το οποίο διενεργεί προανάκριση, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εξάλλου ένα ακόμη άτομο διεκομίσθη χθες στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα που υπέστη ύστερα από πτώση οροφής κτηρίου νυχτερινού κέντρου στην περιοχή του Φυτόκου. Οι συνθήκες υπό τις οποίες έπεσε δεν διευκρινίστηκαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου