ΤΟΠΙΚΑ

Πέντε θάνατοι από κορονοϊό σε λιγότερο από 48 ώρες στη Μαγνησία

πέντε-θάνατοι-από-κορονοϊό-σε-λιγότερ-563939

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή τους ενάντια στον κορονοϊό, μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες, στη Μαγνησία. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και δύο άνδρες που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο η υγεία τους παρουσίασε επιπλοκές εξαιτίας του κορονοϊού και έφυγαν από τη ζωή.

Η μακάβρια λίστα των θανάτων από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου, αριθμεί 273 θύματα της πανδημίας, μετά την απώλεια πέντε ακόμη ανθρώπων μέσα στο Σαββατοκύριακο, τριών γυναικών ηλικίας 60, 75 και 88 ετών και δύο ανδρών, ηλικίας 54 και 85 ετών.

Χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τη Μαγνησία, 14 νέες μολύνσεις από κορονοϊό.

Στο Νοσοκομείο Βόλου συνεχίζουν να νοσηλεύονται 41 ασθενείς με κορονοϊό. Οι πέντε από αυτούς, ηλικίας από 43 έως 75 ετών, βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID, ισάριθμοι ηλικίας από 54 έως 78 ετών, νοσηλεύονται στις μονάδες αρνητικής πίεσης, ενώ 31 ακόμη ασθενείς νοσηλεύονται στις δύο κλινικές COVID, οι 14 στην Α’ με τον μικρότερο ασθενή να είναι ηλικίας 28 ετών και οι 17 στη Β’ με τον νεότερο ηλικιακά ασθενή να είναι 47 ετών.

Πού θα γίνουν rapid test

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων των ΚΟΜΥ για δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο στον γενικό πληθυσμό της Μαγνησίας.

Σήμερα, Δευτέρα, δωρεάν rapid test θα γίνουν στα εξής σημεία:

-Στον Ανω Βόλου (μπροστά από το ΤΟΜΥ Ιωλκού), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι,

-Στο Βελεστίνο θα γίνουν drivethrough test ,από τις 9 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι

-Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου