ΤΟΠΙΚΑ

Ερευνάται πιθανότητα αυτοκτονίας της 59χρονης στο λιμάνι του Βόλου

ερευνάται-πιθανότητα-αυτοκτονίας-τη-563695

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 59χρονης, η σορός της οποίας εντοπίστηκε από περιπατητές να επιπλέει στη θάλασσα το Σάββατο το πρωί, ερευνούν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 59χρονη έφυγε ξημερώματα από το σπίτι στο οποίο διαμένει με τον σύζυγο και δύο από τα πέντε παιδιά της, πιθανώς αποφασισμένη να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Η οικογένειά της κοιμόταν και η ίδια φέρεται να έφυγε αθόρυβα από το σπίτι. Την απουσία της γυναίκας αντιλήφθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, το πρωί, όταν ξύπνησαν, και άρχισαν να την αναζητούν.

Στο σπίτι δεν είχε αφήσει σημείωμα που να προειδοποιεί για οποιαδήποτε κίνησή της. Οταν η οικογένεια της γυναίκας πληροφορήθηκε για το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα, έσπευσε στο Νοσοκομείο, για να δει αν πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο που δεν είχε δώσει μέχρι τότε σημεία ζωής, παρά τις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 59χρονης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η ίδια δεν εργαζόταν ενώ ο σύζυγος απασχολούνταν περιστασιακά. Κάποια από τα ενήλικα παιδιά της έχουν φύγει οικονομικοί μετανάστες στη Γερμανία προκειμένου να εργαστούν.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, η γυναίκα να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ακριβώς λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, μετά την ταυτοποίηση της σορού, ξεκίνησε η λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος. Τις επόμενες ημέρες, θα ληφθούν καταθέσεις από μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος της γυναίκας αλλά και από γείτονες.

Η σορός της φυλάσσεται σε ψυγείο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου και θα παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή, μέσω της οποίας θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Οπως είναι γνωστό, τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισαν προχθές το πρωί, να επιπλέει κοντά στην κεντρική προβλήτα, στο ύψος περίπου που δένουν τα ρυμουλκά, διερχόμενοι από το σημείο περιπατητές.

Τέσσερις λιμενικοί με φουσκωτό σκάφος, πλησίασαν στο σημείο και ανέσυραν την σορό της άτυχης γυναίκας από τη θάλασσα. Πάνω της δεν έφερε κανένα προσωπικό στοιχείο. Δεν φορούσε καν ένα ρολόι ή δαχτυλίδια, ενώ δεν έφερε εκδορές, αμυχές ή ίχνη πάλης. Η ταυτοποίηση έγινε σε συνεργασία με την υπηρεσία εγκληματικών ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου