ΤΟΠΙΚΑ

Μόνος πρώτος ο Θησέας

μόνος-πρώτος-ο-θησέας-851206

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. βρέθηκε ο Θησέας μετά τα ματς της 5ης αγωνιστικής, που είχε πρώτες ήττες, πρώτες νίκες και διαμαρτυρίες…
Στο πιο σημαντικό ματς, στο ντέρμπι στον Αλμυρό, ο ΓΣΑ έσπασε το αήττητο του Μαγνησιακού, αλλά το αρνητικό του αγώνα ήταν η διαιτησία. Πάντως ο Θησέας, κερδίζοντας στην Κερασιά τον Αετό, έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος, κάτι που διατηρεί και ο Κένταυρος που κέρδισε στην Πορταριά το Ορμίνιο. Πρώτη ήττα εκτός από το Μαγνησιακό γνώρισε και η ΑΕ Λεχωνίων, ενώ η Σκιάθος πήρε την πρώτη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, αφήνοντας χωρίς νίκη τον Πανιώνιο… αλλά και τον Αγροτικό.
Στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος παράπονα για τις διαιτησίες εξέφρασαν Σκιάθος, Αίαντας και Μαγνησιακός, με τους τελευταίους να μιλούν για αλλοίωση από ένα διαιτητή που ήταν πολύ μακριά από τις φάσεις και προκλητικά προχώρησε σε αποβολή των ανθρώπων του πάγκου της ομάδας. Το ματς του Αλμυρού μάλιστα είχε και… τρίτο ημίχρονο, αφού με τη λήξη του αγώνα υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του διαιτητή Ματσούκα και του τεχνικού του Μαγνησιακού Β. Πανόπουλου, τον οποίο «καίει» στο Φ.Α., με τον προπονητή πάντως να υποστηρίζει ότι ο διαιτητής Ματσούκας τον εξύβρισε πρώτος και κινήθηκε και απειλητικά εναντίον του και θα καταγγείλει την συμπεριφορά του μέσω του Συνδέσμου Προπονητών. Στα ευτράπελα του παιγνιδιού και το ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση που οφείλονταν στην αργοπορία ενός βοηθού…
Στην 5η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορία είχαμε τα αποτελέσματα :
*Αετός Κερασιάς-Θησέας Αγριάς 1-4 (58’ Ζατσάι – 1’ Παπαστεργίου, 35’ Βαΐτσης, 65’ Μπέκος, 79’ Κοτζαθανάσης)
*ΓΣ Αλμυρού-Μαγνησιακός 3-1 (8’ Φασουράκης, 32’ πεν. Καψάλης, 65’ Αραπίτσας – 60’ Γκουντινάκος)
*Ορμίνιο-Κένταυρος 1-2 (85’ πεν. Βαριάμης – 60’ Ψαρόμπας, 93’ Ξηροφώτος)
*Ρήγας Φεραίος-Ακρόπολη 2-0 (13’ Μιχολίτσης, 80’ Κόρμπας)
*Αγροτικός Αϊδινίου-Πρωτεσίλαος 1-1 (71’ αυτ. Αραπίτσας – 55’ Τρ. Κωστόπουλος)
*Αγ. Παρασκευή-Λεχώνια 3-0 (25’ Στραβέλας, 48’ Πότσουτσα, 60’ Μιχαήλ)
*Νέοι Αθλητές Νίκης-Ιάσων Άλλης Μεριάς 2-2 (64’, 78’ Χατζάκος – 90’ Μοσχούδης, 92’ Κόρδα)
*Αίας Σούρπης-Απόλλων Καναλίων 1-1 (27’ Γουρναρόπουλος – 22’ Μπερτζέμης)
*Πανιώνιος-Σκιάθος 1-2 (65’ Πέτσης – 16’ πεν. Σκέμπι, 27’ Μελαχροινός)

Οι σκόρερ
-5 ΓΚΟΛ:Καρτάλης(Αγία Παρασκευή)
4 ΓΚΟΛ:Ν.Χατζάκος(Νέοι Αθλητές),Βαΐτσης(Θησέας),Πότσουτσα(Αγία Παρασκευή),
-3 ΓΚΟΛ:Μπέκος(Θησέας),Πούλιος(Ακρόπολη),Δανιλόπουλος(Θησέας), Μπάτης(Ρήγας), Νάκας(Μαγνησιακός),Ανδρουτσόπουλος(Ρήγας),Σατελιάν(Κένταυρος), Καψάλης(ΓΣΑ), Κόρμπας(Ρήγας), Μελαχρινός(Σκιάθος),Ζατσάϊ(Αετός), Φασουράκης (ΓΣΑ), Γουρναρόπουλος(Αίας), Τ.Κωστόπουλος(Πρωτεσίλαος)
-2 ΓΚΟΛ:Ζαρίφης(Νέοι Αθλητές),Κυπτίου(Νέοι Αθλητές),Ζέρης(Νέοι Αθλητές),Δαϊλιάνης (Αίας), Μιχολίτσης(Ρήγας),Κουτσουνίδης(Ιάσων Α.Μ.),Ι.Κοντοβάς(Ορμίνιο),Πέτσης (Πανιώνιος),Π.Κοντοβάς(Αγροτικός),Αραπίτσας(ΓΣΑ), Σιαμέτης(Λεχώνια), Πλασταράς(Πρωτεσίλαος),Γκουντινάκος(Μαγνησιακός),Στραβέλας(Αγ. Παρασκευή).

Η επόμενη (6η) αγωνιστική
Πανιώνιος-Αίας Σούρπης
Απόλλων Καναλίων -ΓΣ Αλμυρού
Σκιάθος-Ορμίνιο
Μαγνησιακός-Αγροτικός
Κένταυρος-Αγ. Παρασκευή
Πρωτεσίλαος-Νέοι Αθλ. Νίκης
Α.Ε.Λεχωνίων-Αετός
Ιάσων Α.Μ.-Ρήγας Φεραίος
Θησέας-Ακρόπολη

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου