ΤΟΠΙΚΑ

Εβγαλε μαχαίρι πάνω σε καβγά ~ Αιματηρό επεισόδιο με θύμα 62χρονο

εβγαλε-μαχαίρι-πάνω-σε-καβγά-αιματηρό-563159

Ο 37χρονος θύτης τον τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι με λάμα μήκους έξι εκατοστών στην κοιλιακή χώρα – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Αιματηρό επεισόδιο την Παρασκευή το πρωί στον Αγιο Λαυρέντιο στο Πήλιο. Ενας 37χρονος έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε στην κοιλιακή χώρα τραυματίζοντας σοβαρά έναν 62χρονο, με τον οποίο μάλωσαν για αστικής φύσεως διαφορά, που, όπως έγινε γνωστό, είναι ένας δρόμος που χωρίζει τα σπίτια τους. Ο δρόμος φαίνεται να είναι μόνο η αφορμή… Θύτης και θύμα φέρονται να είχαν και άλλου είδους διαφορές, οικογενειακής φύσης, καθώς η ανιψιά του 62χρονου συζεί με τον 37χρονο και λίγο νωρίτερα ήταν η ίδια που είχε μαλώσει με τον θείο της.

Περίπου στις 10 την Παρασκευή το πρωί ένα ολόκληρο χωριό σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές. Στην αρχή ακούγονταν οι φωνές των δύο αντρών, που τσακώνονταν για τον δρόμο, που ενώνει τα σπίτια τους. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν οι φωνές απόγνωσης μιας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια.

Οπως έγινε γνωστό, πάνω στον καβγά ο 37χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον 62χρονο. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος παραπέμπεται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα το πρωί η ανιψιά του 62χρονου είχε λογοφέρει με τον θείο της για δρόμο που χωρίζει τα σπίτια που μένουν. Ο 62χρονος, γέννημα – θρέμμα Αγίου Λαυρεντίου, μετακόμισε στην περιοχή Βροχιά πριν από 30 χρόνια, όταν παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια. Ζει με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. Ακριβώς κάτω από το σπίτι του σε ένα κτήμα είναι το πατρικό του, που φέρεται να έχει παραχωρήσει στην ανιψιά του, η οποία συζεί με τον 37χρονο ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα θείος και ανιψιά είχαν έντονες διαφορές για τον δρόμο που συνδέει τα σπίτια που μένουν, με τη μία πλευρά να υποστηρίζει ότι είναι ιδιωτικός και την άλλη δημόσιος. Φαίνεται όμως ότι οι διαφορές δεν περιορίζονταν στην αντιδικία τους για τον δρόμο, αλλά υπήρχαν και οικογενειακοί λόγοι.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της η ανιψιά του 62χρονου ενημέρωσε τον σύντροφό της για τη λογομαχία που είχε με τον θείο της. Τότε ο 37χρονος βγήκε εκτός εαυτού και πήγε στο σπίτι του 62χρονου. Οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν. Πάνω στον καβγά ο 37χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 62χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο θύτης συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για τη νομοθεσία περί όπλων.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου