ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο στον 52χρονο Φ. Ζωγραφόπουλο

τελευταίο-αντίο-στον-52χρονο-φ-ζωγραφόπ-562334

Τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον 52χρονο Φώτη Ζωγραφόπουλο, ο οποίος άφησε το Σάββατο το μεσημέρι την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, μετά από οξύ έμφραγμα.

Η κηδεία του άτυχου 52χρονου που κατέλιπε σύζυγο και δύο παιδιά θα γίνει σήμερα, στις 10:30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Ο 52χρονος είχε πάει με τον ένα γιο του στο πατρικό του σπίτι στο Τρίκερι για αγροτικές εργασίες. Στις 9:30 το πρωί κι ενώ ξεχορτάριαζε, αισθάνθηκε έντονο πόνο στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο Τρικερίου κι από εκεί με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Ο θεράπων ιατρός, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε, δεν κατάφερε να κρατήσει τον άτυχο άντρα στη ζωή. Η καρδιά του τον πρόδωσε.

Ο Φώτης Ζωγραφόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, εργαζόταν επί 24 χρόνια στο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ηταν υπεύθυνος για τη συντήρηση και λειτουργία του συστήματος θέρμανσης. Συνάδελφοί του στο Νοσοκομείο κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και ευσυνείδητο εργαζόμενο, ενώ εξέδωσαν ψήφισμα συμπαράστασης στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου