ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ανοιξαν τα διόδια του Μοσχοχωρίου

ανοιξαν-τα-διόδια-του-μοσχοχωρίου-562051

Μέλη της τοπικής οργάνωσης Βόλου του ΚΚΕ

Κινητοποίηση στο σταθμό διοδίων του Μοσχοχωρίου, πραγματοποίησαν προχθες μέλη της τοπικής οργάνωσης Βόλου του ΚΚΕ. Ανοιξαν τις μπάρες και επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Συνδικαλιστές του ΚΚΕ που συμμετείχαν στην κινητοποίηση διένειμαν στους οδηγούς ανακοίνωση για την κατάργηση των διοδίων καθώς και για την τροπολογία που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για ψήφιση στη βουλή.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ απέρριψε την τροπολογία. Είναι προφανές πως η τροπολογία απορρίφθηκε γιατί έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την κυβερνητική επιλογή να διατηρηθούν τα διόδια σε όλους τους οδικούς άξονες, ενώ έχει εξαγγείλει την επέκτασή τους αρχίζοντας από την Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα στους 7 σταθμούς διοδίων που υπάρχουν στον άξονά της θα προστεθούν άλλοι 6, ενώ 5 ακόμα θα τοποθετηθούν στους 5 κάθετους άξονες. Και για τον ΣΥΡΙΖΑ τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων είναι «ιερό και όσιο» κάτι που διαφάνηκε και από την τροπολογία που κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο νομοσχέδιο, η οποία προβλέπει την παύση των ποινικών διώξεων μόνο όσον αφορά αυτές που είχαν ασκηθεί με την κατηγορία των καταλήψεων των σταθμών, αφήνοντας απέξω τις διώξεις για τη μη πληρωμή του χαρατσιού!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. του ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου