ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις Βολιώτισσες στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς 2015

τρεις-βολιώτισσες-στον-πανθεσσαλικό-561494

Τρεις Βολιώτισσες διεκδικούν τίτλους στο 2ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς. Προκρίθηκαν στις 12 φιναλίστ που θα διαγωνιστούν για τους τίτλους της Miss Teen Thessaly 2015 και Miss Thessaly 2015.

Πρόκειται για την Αθηνά Καρδαμάκη – μαθήτρια Λυκείου και αθλήτρια της ρυθμιστικής γυμναστικής, που είναι μία από τις τέσσερις έφηβες που διεκδικούν τον τίτλο Miss Teen Thessaly 2015 και για τις Αμαλία Κύρκου και Αρτεμη Μουτσάκη κα οι δύο φοιτήτριες στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που διεκδικούν τον τίτλο της Miss Thessaly 2015.

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου ολοκληρώθηκε στο συνεδριακό χώρο του Metropol Hotel στη Λάρισα η διαδικασία του casting για τον 2ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς.

Δώδεκα φιναλίστ, γυναίκες με όραμα – όνειρα και σύμμαχό τους την ομορφιά, θα τολμήσουν να διεκδικήσουν τους μεγάλους τίτλους ! Οι 12 διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού βρίσκονται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα άψογα.

Τις υποψήφιες θα ντύσει με υψηλής ραπτικής φορέματα αλλά και cocktail dresses η σχεδιάστρια από Αθήνα, Έλενα Περδικάκη. Η ελληνική εταιρεία MED θα ντύσει τις φιναλίστ με εκπληκτικά μαγιό. Tα χτενίσματα των φιναλίστ θα επιμεληθεί για 2η συνεχή χρονιά το κομμωτήριο Μπέλλου και το μακιγιάζ η πασίγνωστη Make up artist Μάχη Τριαντάρη. Την παρουσίαση του Casting ανέλαβε για 2η χρονιά η ραδιοφωνική παραγωγός Φωτεινή Κασίδη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού και των φωτογραφήσεων ανέλαβε το Art+ Studio, με την τεχνική υποστήριξη της light reflections, σε συνεργασία με τους Δημήτρη Παπαδημητρούλα, Δημήτρη Θώμο, Ιωάννη Τέγο και Χρήστο Παπακυρίτση.

Οι φιναλίστ για τους τίτλους Miss Teen Thessaly 2015 είναι:

Αριθμός 1 Γκομοσίδη Δήμητρα – Φάρσαλα

Αριθμός 2 Τσουγκουζίδου Αγάπη – Λάρισα

Αριθμός 3 Καλυβιώτη Φαίη (Team Models) – Καρδίτσα

Αριθμός 4 Καρδαμάκη Αθηνά – Βόλος

Οι φιναλίστ για τους τίτλους Miss Thessaly 2015 είναι:

Αριθμός 5 Γκλέτου Δήμητρα – Λάρισα

Αριθμός 6 Τσουγουριάν Αίντα – Θεσσαλονίκη

Αριθμός 7 Φούκη Μαρία – Λάρισα

Αριθμός 8 Μουλά Ειρήνη – Λάρισα

Αριθμός 9 Μποσκλαβίτη Κατερίνα – Καρδίτσα

Αριθμός 10 Κύρκου Αμαλία – Βόλος

Αριθμός 11 Μουτσάκη Άρτεμις – Βόλος

Αριθμός 12 Φιτσιοπούλου Νικολέτα – Λάρισα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου