ΤΟΠΙΚΑ

Σε νέο κτίριο 14ο και 24ο Νηπιαγωγείο Βόλου

σε-νέο-κτίριο-14ο-και-24ο-νηπιαγωγείο-βόλο-561206

Από σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου ξεκίνησαν τα μαθήματα τους οι μικροί μαθητές του 14ου και 24ου Νηπιαγωγείου Βόλου σε νέο κτίριο και συγκεκριμένα στο πρώην κτίριο του Κέντρου Παιδιού επί των οδών Χιλιαδού – Κουντουριώτου.

Ειδικότερα τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζονταν σε ακατάλληλο κτίριο επί των οδών Μεταμορφώσεως με Τριανταφυλλίδη, μάλιστα λόγω και έλλειψης χώρου τα νήπια έκαναν μάθημα πρωί – απόγευμα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο νέο κτίριο ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν νέα – κατάλληλη – σχολική στέγη.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ – είχε δημοπρατηθεί από πέρυσι – στο πλαίσιο του οποίου έγιναν εργασίες αλλαγής κουφωμάτων, διαχωρίστηκαν οι αίθουσες, μπήκαν καινούργιες τουαλέτες, βάφτηκαν όλοι οι χώροι κλπ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των εργασιών ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίηση γονέων και παιδιών που πλέον θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους σε έναν ασφαλές χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου