ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρικό κλίμα… και πιο δυνατή η ΠΑΕ

πανηγυρικό-κλίμα-και-πιο-δυνατή-η-παε-851206

Σε πανηγυρικό κλίμα, με αισιοδοξία, ομοφωνία, συναίνεση και υποσχέσεις για μια πιο δυνατή ΠΑΕ με νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου πραγματοποιήθηκε προχθές βράδυ στην κατάμεστη και γεμάτη παλμό αίθουσα του ξενοδοχείου «DOMOTEL XENIA Βόλου», η πρώτη γενική συνέλευση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΠΑΕ.
Στην έναρξη των εργασιών της γενικής συνέλευσης ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου Κώστας Τσολακάκης, στενός συνεργάτης και φίλος του προέδρου του Ολυμπιακού Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος και επεσήμανε πως «οι μέτοχοι παρέδωσαν 37.451 μετοχές και εξουσιοδότησαν τον πρόεδρο Αχιλλέα Μπέο, οπότε σε σύνολο 70.000 μετοχών έχουμε απαρτία και μπορούμε να ξεκινήσουμε τις νόμιμες εργασίες».
Πριν τις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης χαιρετισμό απηύθυνε, από πλευράς Νομαρχίας, ο Απόστολος Καναβός, πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, που επιβράβευσε το έργο της σημερινής διοίκησης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην δήμαρχος Βόλου Κυριάκος Μήτρου, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για την επίτευξη του φετινού στόχου, την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε και παρουσίασε τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τους Γιάννη Μπέη και Αντώνη Ιωάννου.
Στην αρχή της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος παρέδωσε ο ίδιος στη νεότερη μέτοχο τη μετοχή της, ενώ τόνισε πως «τα παιδιά είναι το μέλλον και πως ο ίδιος τα λατρεύει, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών και μάλιστα περιμένοντας και το πέμπτο».
Στο ουσιαστικό μέρος της Γ.Σ. το λόγο πήρε και πάλι ο Κώστας Τσολακάκης, αναφερόμενος στη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα διπλασιαστεί, από 2.100.000 ευρώ σε 4.200.000 ευρώ.
«Από 23 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου οι κάτοχοι των μετοχών και τα χρήματα θα κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα “Millennium”.
Μετά τις 15/12/2009 ο πρόεδρος με δική του επιθυμία, θα καταθέσει 420.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε 14.000 μετοχές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό (το 10%) έτσι ώστε να μπορέσει να αναβιώσει το μητρικό σωματείο, κάτι που είναι τόσο η επιθυμία του ίδιου, όσο και όλων στο Νομό.
Από 16/12/2009 έως 31/1/2010, όποιος επιθυμεί, μπορεί ελεύθερα να αγοράσει μετοχές, πάντα μέσω της τράπεζας “Millennium” και τόνισε πως σύσσωμοι το προεδρείο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. έχουν δεσμευτεί πως το ποσό που θα συγκεντρωθεί, από την ελεύθερη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα διατεθεί μόνο για μεταγραφές.
Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα όλα τα θέματα και μετά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Αχιλλέας Μπέος.
«Πρέπει να σας επισημάνω πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. αντλούμε δύναμη από τη δυναμική του κόσμου. Όλοι εσείς μας δίνετε το κουράγιο να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ασταμάτητα για την ιδέα που ονομάζεται Ολυμπιακός Βόλου. Είμαστε περήφανοι που ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου λειτουργεί πλέον πάνω σε υγιείς βάσεις και θέλω να ευχαριστήσω τον Τάκη Σταυρίδη που βρίσκεται σήμερα στη γενική συνέλευση και προσκαλώ όλο τον κόσμο να έρθει κοντά στον Ολυμπιακό, καλώ τους.κυρίους Παπαγιάννη και Στάμο να έρθουν δίπλα μας, αφού ως παλιοί πρόεδροι όφειλαν να βρίσκονται ήδη εδώ, στη σημερινή γενική συνέλευση».
Επίσης, ο πρόεδρος Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα ανέβει φέτος στη Σούπερ Λίγκα και ευχήθηκε τόσο η Νομαρχία Μαγνησίας όσο και ο Δήμος Βόλου να κατανοήσουν την αναγκαιότητα και να συμβάλλουν στη δημιουργία του αθλητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου