ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάστηκε η νέα αεροπορική γραμμή Βόλος –Ηράκλειο –Βόλος

παρουσιάστηκε-η-νέα-αεροπορική-γραμμ-559965

Με το σύνθημα «Μία πτήση – Αμέτρητες επιλογές στην Κρήτη και την Κεντρική Ελλάδα!» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τον Πρόεδρο της Sky Express κ. Θεόδωρο Κροκίδα η νέα γραμμή Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος.

Η νέα γραμμή θα ξεκινήσει την Τρίτη 15 Ιουνίου, θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια, ενώ το κόστος του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39,30 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια που θα εκτελούνται είναι: κάθε Τρίτη αναχώρηση από Βόλο 22:40 μ.μ. και άφιξη 00:10 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Βόλο 10:55 π.μ. και άφιξη 12:15 μ.μ. αντίστοιχα.

Κατά την παρουσίαση της νέας αεροπορικής γραμμής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, σημείωσε: «Με χαρά το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η Sky Express σήμερα από τον φυσικό χώρο ενός αεροπλάνου και μιας αεροπορικής εταιρείας, παρουσιάζουν τη νέα αεροπορική γραμμή Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος. Μία σύνδεση η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ανοίγει νέους ορίζοντες συνεργασιών αλλά και συνδέσεων».

Ο κ. Μπασδάνης αναφέρθηκε σε ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να «ανοίξει» από η νέα αεροπορική γραμμή και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πέραν του προφανές το οποίο αφορά την τουριστική κίνηση και ανταλλαγή τουριστικών ροών μεταξύ της Κεντρικής Ελλάδας και της πασίγνωστης Κρήτης, γνωρίζουμε ότι έχουν δημιουργηθεί επιχειρηματικοί δεσμοί μεταξύ επιχειρήσεων της Κεντρικής Ελλάδας και της Κρήτης. Παράλληλα, τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης φιλοξενούν φοιτητές από αμφότερες περιοχές, αλλά ανακαλύψαμε και πολλούς στρατιωτικούς δεσμούς. Για εμάς στο Επιμελητήριο Μαγνησίας αποτελεί μονόδρομο να στηρίξουμε και να ανοίξουμε αυτόν τον εναέριο δίαυλο επικοινωνίας που σίγουρα θα δώσει νέες βάσεις συνεργασίας, τόσο με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, αλλά και με όλα τα Επιμελητήρια Κρήτης, με τα οποία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κοινές δράσεις προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουμε».

Κλείνοντας κάλεσε όλους να στηρίξουν η συγκεκριμένη γραμμή, ώστε το δρομολόγιο Βόλος-Ηράκλειο-Βόλος να συνεχίσει να υπάρχει και πέραν της θερινής περιόδου.

Δείτε μία μικρή παρουσίαση του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://prezi.com/view/TT3KgMAp2JbsQp8BHhRF/

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου