ΤΟΠΙΚΑ

Εισιτήριο για Αζερμπαϊτζάν

εισιτήριο-για-αζερμπαϊτζάν-559579

Εισιτήριο εισόδου στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν θα διεκδικήσουν τα τοπικά προϊόντα της Μαγνησίας.

Από το πρωί της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, Rahman Mustafayev, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών, σε μια πρώτη αναγνωριστική επαφή με τα τοπικά προϊόντα και τη δυνατότητα πώλησής τους στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν.

Σε ρόλο οικοδεσπότη του κ. Mustafayev, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, που θα ξεναγήσει τον Πρέσβη στις ομορφιές του Πηλίου, με στόχο την συνεργασία των δύο περιοχών και σε τουριστικό επίπεδο.

Από την επίσκεψη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, τουριστικός και αγροτικός κόσμος, ποντάρει σε μελλοντικές συνεργασίες, που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία. Άλλωστε η οικονομία του Αζερμπαϊτζάν αναπτύσσεται τάχιστα.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του, ο κ. Mustafayev, θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Γ. Καλτσογιάννη, ενώ θα επισκεφθεί τοπικούς συνεταιρισμούς όπως ο «Ζαγορίν», τη βιομηχανία αναψυκτικών «ΕΨΑ» κ.α.

E.X.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου