ΤΟΠΙΚΑ

Οχι των εμποροϋπαλλήλων

οχι-των-εμποροϋπαλλήλων-559484

Να μποϋκοτάρουν το άνοιγμα των καταστημάτων της εμπορικής αγοράς στις 29 Δεκεμβρίου που είναι η τελευταία Κυριακή του χρόνου, καλεί τους Βολιώτες καταναλωτές ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας.

Οι εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν στην απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας να λειτουργήσει η εμπορική αγορά την τελευταία Κυριακή του χρόνου, αφού όπως τονίζουν οι ίδιοι, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις δύο Κυριακές 15 και 22 Δεκεμβρίου.

«Ο επόμενος που θα κληθείς να δουλέψεις φίλε καταναλωτή την Κυριακή, θα είσαι εσύ! Η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο που μας έχει απομείνει στον αγώνα αντίστασης ενάντια στη θηριωδία των μνημονίων, όλοι μαζί, σωματεία, πολίτες, άνεργοι, νέοι, συνταξιούχοι να πούμε όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση των εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας και αφήνει αιχμές για τον Εμπορικό Σύλλογο.

«Σε περίοδο που τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο στην πόλη μας, οι απολυμένοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι, πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, και οι Βολιώτες καταναλωτές δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα βασικά είδη διατροφής, ο “ευφυής” εμπορικός σύλλογος καλεί τους καταστηματάρχες να ανοίξουν τη Κυριακή στις 29/12/13», σημειώνεται στην ανακοίνωση και παράλληλα υπογραμμίζονται τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου