ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιος με τον Κ. Αγοραστό στη Μαγνησία ο Μάριος– Κων/νος Κόκκαλης

υποψήφιος-με-τον-κ-αγοραστό-στη-μαγνησ-558205

Με το συνδυασμό της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ο Μάριος – Κωνσταντίνος Κόκκαλης. Ο κ. Κόκκαλης είναι Ιατρός και Υποψήφιος διδάκτωρ του πανεπιστημίου του Τύμπινγκεν, Γερμανία. Γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην πόλη του Βόλου, ενώ είναι δημότης Ρήγα Φεραίου. Το 2002 πέρασε στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2008 με βαθμό 8/10. Εκεί θήτευσε ως γραμματέας του συλλόγου φοιτητών ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αμέσως έφυγε για την Γερμανία κυνηγώντας το όνειρο του να γίνει χειρουργός. Το 2016 απέκτησε τον τίτλο του χειρουργού κοιλιάς (visceral surgery) και για δυόμιση χρόνια εργάστηκε σαν ειδικός στην πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του Τύμπινγκεν κοντά στην Στουτγκάρδη. Υπήρξε υπεύθυνος του τομέα των πολύπλοκων κηλών του κοιλιακού τοιχώματος, ασχολήθηκε με τις μεταμοσχεύσεις, ενώ παράλληλα άσκησε διδακτικό και ερευνητικό έργο και είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ.

Τον Ιούνιο του 2018, μετά από 10 χρονιά πορείας στην Γερμανία, επιστρέφει στον Βόλο και από τον Αύγουστο του 2018 εργάζεται στην χειρουργική κλινική του γενικού νοσοκομείου του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου