ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της Τ.Ε. Μαγνησίας ΚΚΕ για τις ερχόμενες ευρωεκλογές

εκδήλωση-της-τ-ε-μαγνησίας-κκε-για-τις-555371

Με ομιλητές τους Μαρία Γαβαλά, Απ. Ριζόπουλο και Ρίτσα Κωτή

Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ μπροστά στις ερχόμενες ευρωεκλογές, με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ στις γυναίκες, η πρόταση του ΚΚΕ». Στην εκδήλωση κεντρική ομιλήτρια ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Μαρία Γαβαλά, ενώ μικρές παρεμβάσεις έγιναν από τον υποψήφιο δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αποστόλη Ριζόπουλο και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και πρόεδρο του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας Ρίτσα Κωτή.

Η Μαρία Γαβαλά στην ομιλία της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κριτήριο ψήφου είναι αν οι εργαζόμενες γυναίκες θα επιτρέψουν με την ψήφο τους στα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.ά.), να συνεχίσουν το τσάκισμα της ζωής και των δικαιωμάτων τους, να συνεχίσουν ανεμπόδιστα την επιχείρηση πλήρους υποταγής, να συνεχίζουν στον ίδιο δοκιμασμένο δρόμο, που μας πάει απ’ το κακό στο χειρότερο, ή αν αξιοποιήσουν την ψήφο τους για την ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες».

Στον χαιρετισμό του, ο Αποστόλης Ριζόπουλος τόνισε ότι «εν μπορεί σήμερα οι θιασώτες της αντιδραστικής πολιτικής της εκμετάλλευσης να μιλούν δήθεν για τα δικαιώματα της γυναίκας! Μεταξύ αυτών και οι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλία και στον Βόλο! Ο νυν δήμαρχος μέσα από τις φανφάρες για τα λεγόμενα έργα που κάνει, θέλει να κρύψει το γεγονός ότι τη στιγμή που κατευθύνει δεκάδες εκατομμύρια στους επιχειρηματικούς ομίλους αφήνει σε δεύτερη μοίρα έργα που αφορούν την προστασία των λαϊκών στρωμάτων και την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών τους».

Η Ρίτσα Κωτή στην παρέμβασή της τόνισε ότι «το σύνθημα «οι γυναίκες μπροστά» που αναμασούν μπροστά στις εκλογές, η Ε.Ε, τα άλλα κόμματα και τα στελέχη τους στην Περιφέρεια και στους Δήμους, είναι υποκριτικό, αφού οι πολιτικές τους, καταδικάζουν και την πλειοψηφία των γυναικών, στην ανεργία, στην φτώχεια, τσακίζουν τα δικαιώματά τους στην κοινωνική ασφάλιση, στην υγεία και πρόνοια, στην εκπαίδευση, στην κοινωνική προστασία της μητρότητας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου