ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις από το νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ

δράσεις-από-το-νέο-ειδικό-κέντρο-ημέρα-554922

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, πραγματοποίησε δύο συναντήσεις με τους επαγγελματίες υγείας του 4ου ΚΑΠΗ στην περιοχή Αγίου Βασιλείου Βόλου και της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας της Διόδου ΑμΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 10 Ιουνίου του 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την κα Χατζηβασιλείου Χριστίνα, κοινωνική λειτουργό του 4ου ΚΑΠΗ Βόλου. Συζητήθηκε η σημαντικότητα συνεργασίας μεταξύ των δομών και επισημάνθηκαν οι ανάγκες των ωφελούμενων του ΚΑΠΗ. Αναμένεται η άρση των μέτρων κατά του Covid19 για την έναρξη των κοινών δράσεων.

Την Παρασκευή στις 11 Ιουνίου 2021, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης επισκέφτηκε τον χώρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΔΙΟΔΟΣ και συζητήσαμε με την διεπιστημονική ομάδα (Τσόμπρα Αθανασία, Μπέα Μαριάννα, Καρζής Αντώνης, Ποτουρίδου Παναγιώτα, Παπαδάτου Τίνα, Βέργου Σοφία και Νικολάου Νικόλαος) της Κινητής Μονάδας Μαγνησίας. Παρουσιάσαμε τις υπηρεσίες του Προγράμματός μας και ενημερωθήκαμε για τις δράσεις της Κινητής Μονάδας.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους δωρεάν και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου