ΤΟΠΙΚΑ

Σπουδαστές του Τμήματος Κομμωτικής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου κοντά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου

σπουδαστές-του-τμήματος-κομμωτικής-τ-553709

Δείγμα του έργου που επιτελείται στις Σχολές Μαθητείας ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή) του ΟΑΕΔ στον Βόλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από το τμήμα Κομμωτικής τέχνης.

Αρκετά συγκινητικό όμως είναι το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ορφανοτροφείου Βόλου και ως μοντέλα παρέστησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα τα οποία και δέχτηκαν τις υπηρεσίες (κούρεμα – χτένισμα) των σπουδαστών/τριών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το γραφείο διασύνδεσης της ΕΠΑΣ και της διοίκησης του ιδρύματος, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επίδειξης Δεξιοτήτων των μαθητών των Σχολών Μαθητείας που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Κων/νος Θεοδώρου ευχαρίστησε τους σπουδαστές/τριες του τμήματος Κομμωτικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου καθώς και στις καθηγήτριες Καλλιόπη Βούλγαρη και Ιωάννα Βασιλικού που συντόνισαν άψογα την όλη προσπάθεια.

Στο χώρο της εκδήλωσης παρέστησαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Κουρέων- Κομμωτών Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος Στέλιος Κλητσινάρης τόνισε την αναγκαιότητα της λειτουργίας των σχολών του ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα του τμήματος κομμωτικής τέχνης στον Βόλο συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι πολλοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες μέλη του συλλόγου μας ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως πτυχιούχοι των σχολών ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ/ΒΟΛΟΥ και αυτό πρέπει να συνεχιστεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου