ΤΟΠΙΚΑ

Το διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου

το-διακύβευμα-των-εκλογών-του-μαΐου-552528

Του Βασίλη Μιχαλολιάκου, υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ

Σε λιγότερο από έξι εβδομάδες ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τους αντιπροσώπους του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σ’ αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές, οι πολίτες έχουν την μοναδική ευκαιρία να στείλουν με την ψήφο τους ένα βροντερό μήνυμα προς την χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε τα τελευταία 45 χρόνια η πατρίδα μας. Ένα ηχηρό «Φτάνει πια» στον κ. Τσίπρα και την παρέα του.

Φτάνει πια στα ψέματα, στους αβάσταχτους φόρους, στις διχαστικές πολιτικές. Φτάνει πια στις επικίνδυνες εθνικές υποχωρήσεις και ταπεινώσεις. Φτάνει πια στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Ο λαός μας άριστα γνωρίζει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν υλοποίησε τίποτα απ΄ όσα υποσχέθηκε. Αντίθετα, -την ώρα που βγαίναμε από την κρίση- μας έβαλε ακόμη πιο βαθειά υπογράφοντας το πιο αντιλαϊκό και δεσμευτικό μνημόνιο.

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που οι πολίτες, οι τόσο στυγνά και ασύστολα προδομένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον στείλουν στην θέση εκείνη από την οποία δεν θα μπορεί να βλάψει άλλο την Ελλάδα.

Στις εκλογές αυτές δεν δικαιούται κανένας να αδιαφορήσει, να υποβαθμίσει την καταστροφή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο. Αντίθετα, οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίσει ότι μπορεί να εξαπατήσει για τέταρτη φορά τον λαό μας και να υφαρπάξει την ψήφο του.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πετύχει καθαρή νίκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο έτσι ο τόπος μας θα απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα από την καταστροφική και εφιαλτική πολιτική του. Η καθαρή νίκη της Ν.Δ. θα αποδείξει ότι οι επικίνδυνες για την πατρίδα κυβερνήσεις τιμωρούνται από τον κυρίαρχο λαό για τις αντιλαϊκές πολιτικές τους. Πρέπει ακόμη να παραμεριστούν Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που λειτούργησαν ως δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ και των αντικοινωνικών επιλογών του.

Ο λαός μας προδομένος και πνιγμένος στα χρέη και την αβεβαιότητα, δεν αντέχει άλλο την ανακύκλωση της μιζέριας. Απαιτεί λιγότερους φόρους, νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης, αναπτυξιακή στρατηγική, καλύτερη Παιδεία, οργανωμένα νοσοκομεία, αποτελεσματικό κράτος και ασφάλεια για τη ζωή του και την περιουσία του. Κι αυτά μόνο η Ν.Δ. μπορεί να τα εγγυηθεί.

Πριν από 40 χρόνια, τον Μάιο του 1979, ο Εθνάρχης Κων. Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα στην τότε ΕΟΚ αλλάζοντας ριζικά την μοίρα της, την ώρα που αριστεροί και δήθεν προοδευτικοί με λύσσα την πολεμούσαν. Πώς θα ήταν σήμερα οι Έλληνες εκτός Ευρώπης κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί.

Στις 19 και στις 26 Μαΐου λοιπόν οι πολίτες, με την ψήφο τους, θα πουν ένα μεγάλο Ναι στην ΝΔ. Στην Εθνική αξιοπρέπεια, την κοινωνική αναγέννηση. Ένα στιβαρό Ναι στην ανάπτυξη και στην ευημερία για όλους. Σ΄ αυτές τις εκλογές, ακόμη και αριστεροί συμπολίτες μας θα κάνουν την υπέρβασή τους. Θα καταδικάσουν την Συριζίτικη απάτη, τον εκχυδαϊσμό της Πολιτικής και το φτηνιάρικο θέαμα που αυτή προσφέρει. Θα αγκαλιάσουν τη ΝΔ ως την μόνη δύναμη που θέλει και μπορεί να βγάλει τη χώρα από τον αριστερό κατήφορο και την παρακμή. Όλοι στις επάλξεις για την μεγάλη νίκη!

O Βασίλης Μιχαλολιάκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, πρώην δήμαρχος Πειραιά, ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ – ΔΝΦΚ, τ. βουλευτής Α’ Περιφέρειας Πειραιώς, τ. υπουργός, θα μιλήσει αύριο Σάββατο σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στον Βόλο, με θέμα «Το διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στο ξενοδοχείο Park.

Νωρίτερα, ο κ. Μιχαλολιάκος θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ενώ στις 11:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου