ΤΟΠΙΚΑ

Χειροπέδες σε 91χρονο για απόπειρα βιασμού Βολιώτισσας!

χειροπέδες-σε-91χρονο-για-απόπειρα-βιασ-551556

Η 45χρονη οικιακή βοηθός του υποστηρίζει ότι την πέταξε στο κρεβάτι και ενώ ήταν γυμνός προσπάθησε να τη βιάσει – Μπροστά σε πρωτοφανή καταγγελία οι αστυνομικές αρχές σε Βόλο και Λάρισα

Μπροστά σε πρωτοφανή, στα χρονικά, καταγγελία για απόπειρα βιασμού βρίσκονται από προχθές το βράδυ οι αστυνομικές αρχές σε Βόλο και Λάρισα. Φερόμενη ως θύμα εμφανίζεται 45χρονη Βολιώτισσα και φερόμενος ως θύτης… 91χρονος(!) Λαρισαίος, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη χθες το μεσημέρι. Η 45χρονη οικιακή βοηθός του 91χρονου κατέθεσε σε βάρος του μήνυση, ισχυριζόμενη ότι ο εργοδότης της, παρά τα χρόνια του, αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ εκείνη έκανε αμέριμνη τις δουλειές του σπιτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 45χρονη από τον Βόλο ήρθε σε επαφή με τον 91χρονο, που ζει σε σπίτι σε παρακάρλιο χωριό του Δήμου Κιλελέρ, καθώς μέσω αγγελίας σε εφημερίδα εκείνος αναζητούσε οικιακή βοηθό. Διαμένει μόνος του και χρειαζόταν γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού.

Η γυναίκα δεν δίστασε, παρά την απόσταση που χωρίζει τον Βόλο από το χωριό στη Λάρισα. Φαίνεται ότι είχε ανάγκη να δουλέψει και έτσι δέχθηκε τη θέση.

Δούλεψε την πρώτη ημέρα και προχθές ήταν η δεύτερη φορά που θα εργαζόταν στο σπίτι του ηλικιωμένου. Αρχισε να συμμαζεύει την κρεβατοκάμαρα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε σε αστυνομικούς, έστρωνε το κρεβάτι στο δωμάτιο του 91χρονου, ενώ εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο. Ξαφνικά η πόρτα του μπάνιου άνοιξε, ο ηλικιωμένος φέρεται να εμφανίστηκε γυμνός, την πλησίασε από πίσω και την έσπρωξε, ρίχνοντάς τη στο κρεβάτι. Κρατώντας τη στο κρεβάτι με το βάρος του σώματός του, κατηγορείται ότι της σήκωσε τη φούστα και ότι επιχείρησε να της βγάλει το εσώρουχο.

Η 45χρονη γυναίκα ανέφερε ότι έσπρωξε τον ηλικιωμένο και τράπηκε σε φυγή. Σοκαρισμένη όπως δήλωσε, επέστρεψε στον Βόλο και πήγε στην Αστυνομία, προκειμένου να υποβάλει σε βάρος του μήνυση για απόπειρα βιασμού, όπως και έκανε.

Για το περιεχόμενο της μήνυσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ενημέρωσαν συναδέλφους τους στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 91χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται ο 91χρονος θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση, απέναντι στην οποία βρίσκονται οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Το πρωτοφανές δεν αφορά στην καταγγελία της απόπειρας βιασμού. Είναι όμως ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 91χρονος.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου