ΤΟΠΙΚΑ

Θώπευσε ανήλικες μπροστά στη σύζυγό του που τον υπερασπίστηκε

θώπευσε-ανήλικες-μπροστά-στη-σύζυγό-τ-551477

«Εχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω τους», υποστήριξε η σύζυγος για το τριπλό περιστατικό σε βάρος 14χρονων κοριτσιών

Οταν δύο 14χρονες νησιωτοπούλες επιβιβάζονταν σε λεωφορείο για να πάνε σε μια συναυλία που έγινε στο νησί τους, καμία από τις δύο δεν είχε φανταστεί ότι είχαν μπει στο μάτι 61χρονου.

Τα δύο κορίτσια επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στον χώρο που θα γινόταν η συναυλία. Μαζί τους κι άλλος κόσμος από νησί των Βορείων Σποράδων. Ανάμεσά τους ένας 61χρονος που συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής με το λεωφορείο, ο 61χρονος φέρεται να άπλωσε χέρι σε ένα από τα δύο κορίτσια θωπεύοντάς τη στο στήθος. Το κορίτσι αντέδρασε.

Λίγο αργότερα, στον χώρο της συναυλίας το σκηνικό επαναλήφθηκε. Μόλις τελείωσε η συναυλία κι ενώ ο κόσμος περίμενε το λεωφορείο, ο 61χρονος φέρεται να πείραξε και τις δύο 14χρονες θωπεύοντάς τις σε σημείο του σώματός τους. Οπως υποστήριξαν τα δύο κορίτσια τα πάντα έγιναν μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Τα δύο κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και κινήθηκαν διαδικασίες σε βάρος του δράστη που είναι σήμερα 65 ετών. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 11 Ιουλίου του 2014.

Πρωτοδίκως το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου είχε κρίνει αθώο λόγω αμφιβολιών τον 61χρονο. Ωστόσο ο εισαγγελέας άσκησε έφεση και η υπόθεση ήρθε χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Υπέρ του 61χρονου κατέθεσε η σύζυγός του, η οποία υποστήριξε ότι ο άντρας της έχασε την ισορροπία του, παραπάτησε και έπεσε πάνω στις δύο ανήλικες τις οποίες ακούμπησε κατά λάθος. Υποστήριξε μάλιστα ότι τα δύο κορίτσια παρεξήγησαν.

Οι 19χρονες σήμερα παθούσες που κατέθεσαν στο δικαστήριο υποστήριξαν την αρχική τους θέση.

Τελικώς το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία ένοχο τον κατηγορούμενο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου