ΤΟΠΙΚΑ

Ηπιας κυκλοφορίας οι οδοί Ζαρίφη και Παπαδοπούλου

ηπιας-κυκλοφορίας-οι-οδοί-ζαρίφη-και-π-551254

Σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας μετατρέπονται, με απόφαση που λήφθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι δρόμοι γύρω από τον Ιερό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου, Ειρήνης και Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ν. Αγχίαλο.

Για τη μετατροπή των δρόμων σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας είχε προηγηθεί πρότασης της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας για την οποία η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας ζήτησε επικαιροποίηση.

Η επιτροπή με βάση τον ΚΟΚ, τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή, τα γεωμετρικά στοιχεία των οδών αλλά και τις μετρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων που είναι ιδιαίτερα χαμηλοί, αποφάσισε να χαρακτηρίσει οδούς ήπιας κυκλοφορίας τις οδούς Ζαρίφη και Παπαδοπούλου με στόχο την ασφαλέστερη πρόσβαση προς τον Ιερό Ναό.

Εξάλλου, η επιτροπή άναψε πράσινο φως για την αντικατάσταση εγκεκριμένων καμπινών εταιρείας οπτικών ινών από τις θέσεις Ιάσονος 113 και Κουμουνδούρου- Ιάσονος στη θέση Δημητριάδος 156 στον Βόλο και από την οδό Καζανάκη 17 στην οδό Βαλαωρίτου 22 στη Ν. Ιωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου