ΤΟΠΙΚΑ

Παιδαγωγική Διημερίδα

παιδαγωγική-διημερίδα-550013

Παιδαγωγική διημερίδα με θέμα «Μαθαίνω Παίζοντας – Παίζοντας Διδάσκω» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου, από 16.30 -21.00 στο χώρο του Θόλου του Πανεπιστημίου, από το «Αξιον Εστί». Κατόπιν εγκρίσεως της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο χώρο του Θόλου του Πανεπιστημίου, θα φιλοξενηθεί ο κινητός Θόλος και το Ψηφιακό Πλανητάριο του άξιον εστί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιά, φοιτητές και για όσους θέλουν να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, ένα ταξίδι στον κόσμο του Πλανητικού Συστήματος.

Το Ψηφιακό Πλανητάριο λειτουργεί σε μόνιμη βάση, στις εγκαταστάσεις του Πολυχώρου «Αξιον Εστί», όπου υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Αστρονομίας.

Τα προγράμματα απευθύνονται τόσο σε παιδιά που φοιτούν στις δομές του «Αξιον Εστί», σε εβδομαδιαία βάση, όσο και σε παιδιά άλλων σχολικών κοινοτήτων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν στις σχολικές κοινότητες, ενώ υπεύθυνοι είναι οι: Φαρμάκης Θρασύβουλος και Δεβριάδη Κατερίνα.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να επισκεφθούν με την τάξη τους το Πλανητάριο και να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της αντίστοιχης ηλικίας, μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στο τηλέφωνο 2421027767, 09:00 π.μ.- 13:00 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου