ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

αποσπασμα-κατασχετηριασ-εκθεσησ-851206

Η Δικαστική Επιμελήτρια του Πρωτοδικείου Βόλου, ΕΙΡΗΝΗ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ, κάτοικος Βόλου οδός Κουταρέλια αρ. 81
Δηλώνω ότι:
Στις δέκα (10) του μήνα Μαρτίου, του έτους δύο χιλιάδες δέκα (2010) ημέρα Τετάρτη και από ώρα τέσσερις (4) το απόγευμα μέχρι στις πέντε (5) το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα του Ειρηνοδικείου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας, με υπάλληλο του Πλειστηριασμού την Συμβολαιογράφο Αλμυρού κ. Ελένη Κακασή – Κουμασοπουλου, που κατοικοεδρεύει στον Αλμυρό ή σε περίπτωση που αυτής θα κωλύεται με τον νόμιμο αναπληρωτή τής, με επίσπευση του Ιωάννη Πετραδάκη του Στυλιανού, κατοίκου Αγγελοχωρίου Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, θα εκτεθεί σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό η παρακάτω αναφερόμενη και περιγραφόμενη ακίνητη περιουσία του οφειλέτη Χρήστου Μαυρίδη του Πρόδρομου και της Σμαρώς, κατοίκου Νέας Αγχιάλου Ν. Μαγνησίας, ΑΦΜ 036840348, ήτοι εκπλειστηριάζεται: Ένα αγροτεμάχιο εμβαδού μ. τ. σύμφωνα με το παρακάτω αναφερόμενο τοπογραφικό διάγραμμα 1.789,27, το οποίο βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια Νέας Αγχιάλου και συγκεκριμένα στη θέση «ΚΑΡΑΜΠΑΣΙ» το εν λόγω αγροτεμάχιο βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις του ν. 1337/1983 και συνεπώς δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα, τελεί υπό κτηματογράφηση για την σύνταξη εθνικού κτηματολογίου κι έχει υποβληθεί δήλωση ιδιοκτησίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2308/1995 και συνορεύει γύρω Ανατολικά σε πλευρά Β-Γ με ιδιοκτησία Δημητρίου Γιαννάκη, Βόρεια σε πλευρά Α-Β με την εθνική οδό Βόλου – Μικροθηβών, Δυτικά σε πλευρά Α-Δ με ιδιοκτησία Δ. Γεωργούδη και Νότια σε πλευρά Δ-Γ μήκους με αγροτικό δρόμο, με τον υπάρχοντα εντός αυτού βιοτεχνικό χώρο ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της εσωτερικής διαιρέσεως και αποτελείται σύμφωνα με την άδεια οικοδομής από ισόγειο εμβαδού (228,00) τ.μ. πρώτο (1ο ) πάνω απ’ το ισόγειο όροφο εμβαδού (228,00) τ.μ. και δεύτερου (2ου) ορόφου εμβαδού (60,00) τ.μ., με ύψος όλης της οικοδομή (8,85) μ. συν (1,05) μ. η στέγη και οι περιμετρικοί τοίχοι του ισογείου ορόφου είναι κατασκευασμένοι από μπετό (οπλισμένο σκυρώδεμα) και ο πάνω απ’ το ισόγειο όροφος και η σκεπή είναι κατασκευασμένοι από πάνελ.
Τιμή πρώτης προσφοράς, για την έναρξη του πλειστηριασμού ορίζεται το ποσό των διακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων (225.000,00) Ευρώ.
Το παραπάνω ακίνητο φαίνονται 4 προσημειώσεις υποθήκης
Προσκαλούνται λοιπό όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές να προσέλθουν και να πλειοδοτήσουν, συμμορφούμενοι με του όρους που αναφέρονται στην άνω κατασχετήρια έκθεση και τον Κ. Πολ. Δ.
Βόλος 19 Φεβρουαρίου 2010
Η Δικαστική επιμελήτρια
ΕΙΡΗΝΗ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου