ΤΟΠΙΚΑ

«Έσβησε» ο Μπάμπης Αναστασίου, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Νεφέλη» στον Βόλο

έσβησε-ο-μπάμπης-αναστασίου-ιδιοκτ-548117

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία και ο κλάδος των ξενοδόχων από το άγγελμα του θανάτου του Μπάμπη Αναστασίου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Νεφέλη», στην οδό Κουμουνδούρου, στον Βόλο.

Ο πολύ γνωστός και πετυχημένος ξενοδόχος «έσβησε» σε ηλικία 60 χρόνων, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος. Συγκλονισμένοι είναι επίσης οι συνάδελφοί του στον κλάδο του ξενοδοχειακού τουρισμού.

Ο Μπάμπης Αναστασίου ήταν πολύ δραστήριος επαγγελματίας, ενώ επί προεδρίας Κώστα Λεβέντη στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας υπήρξε ένα από τα πλέον ενεργά μέλη του φορέα. Αγωνίζονταν με πάθος για τα προβλήματα του κλάδου. Είχε καταφέρει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του το ξενοδοχείο «Νεφέλη» να είναι μία οικονομικά υγιή επιχείρηση.

Η κηδεία του έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Συντετριμμένος ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας Κων. Λεβέντης,καθώς, εκτός από συνεργάτες διατηρούσε φιλική σχέση με τον εκλιπόντα, μιλώντας στο www.taxydromos.gr ανέφερε: «Η απώλεια του Μπάμπη Αναστασίου μεγάλη. Το κενό δυσαπλήρωτο. «Εφυγε» ένας γνήσιος επαγγελματίας του χώρου. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Με τιμούσε με τη φιλία του. Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ καλός επιχειρηματίας στον τομέα του ξενοδοχειακού τουρισμού. Μοιραζόμασταν κοινές αγωνίες για την πορεία του τουρισμού στον Βόλο και τη Μαγνησία. Ο χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον κλάδο μας. Καλό του ταξίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου