ΛΑΡΙΣΑ

Πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσης Αγγλικών για ενήλικες σε Βόλο και Λάρισα

πρόγραμμα-πιστοποίησης-γνώσης-αγγλι-547773

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη 28 Απριλίου στη Λάρισα και στο Βόλο τα σεμινάρια πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας για ενήλικες «TOEIC» (Test Of English for International Communication ) αναγνωρισμένα από το Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα σεμινάρια θα είναι εντατικά, τρεις (3) φορές την εβδομάδα και με σύνολο σαράντα (40) διδακτικών ωρών, ο σπουδαστής (έχοντας ήδη αρχικές γνώσεις με 3-4 χρόνια διδασκαλίας) θα μπορεί να πιστοποιηθεί στις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο Βόλο και τη Λάρισα το Σάββατο 13 Ιουνίου η Ελληνοαμερικάνικη Ενωση.

Το «TOEIC», με περισσότερους από 5 εκατομμύρια υποψήφιους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, είναι ο ηγέτης στις εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας, και με τη συχνή διεξαγωγή εξετάσεων, το πιο ευέλικτο τεστ στην Ελλάδα. Αναγνωρίζεται ως έγκυρο πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας από το ΑΣΕΠ, (και κατ’ επέκταση σε όλο τον Δημόσιο τομέα στην αξιολόγηση προσωπικού), από Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, καθώς και από πολλές μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά ενήλικες που έχουν πραγματοποιήσει 3-4 χρόνια εκπαίδευσης, αλλά δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση αναγνωρισμένου πτυχίου.

Το συνολικό κόστος με τα εξέταστρα και το διδακτικό υλικό της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι 280€ και 230€ για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες (ΑμεΑ, Ανεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι), ενώ η ύλη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να καλύπτει σταδιακά τις ανάγκες κάθε εκπαιδευόμενου ανεξάρτητα του αρχικού επιπέδου των γνώσεών του.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν καθημερινά στα τηλέφωνα της γραμματείας 2421021021- 6980218621 από τις 10.00-14.00 και από τις 18.00-21.00 ή να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους στο www.peg.gr έως σήμερα, Δευτέρα 27 Απριλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου