ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός Βολιώτης ο Αρ.Πολιτόπουλος

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-γνωστός-βολιώτης-ο-αρ-547384

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 93 χρόνων ο Αριστείδης Πολιτόπουλος, ένα από τα πιο δραστήρια ενεργά μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης στο Βόλο, ενώ είχε διατελέσει επί πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ της ΠΟΑΕΑ Μαγνησίας.

Γεννημένος στον Αλμυρό, μόλις τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές άρχισε να εργάζεται στη ΔΕΗ. Ωστόσο την περίοδο της χούντας εκδιώχτηκε με απόλυση από την υπηρεσία της ΔΕΗ ως «εχθρός του καθεστώτος των συνταγματαρχών». Επέστρεψε στην ενεργό υπηρεσία μετά την πτώση της χούντας.

Για πολλά χρόνια είχε πάρει μετάθεση και εργάστηκε στη Λαμία. Στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στο Βόλο προήχθη σε προϊστάμενο προσωπικού, ενώ είχε αναπτύξει και πλούσια συνδικαλιστική δράση. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, το οποίο υπηρέτησε από διάφορα συλλογικά όργανα μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε ανείπωτο πόνο στους δικούς του ανθρώπους, την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, τις δύο του κόρες Λίλα και Γιάννα. Ευτύχησε να δει εγγόνια αλλά και δισέγγονο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 10.30 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Βόλο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου