ΤΟΠΙΚΑ

Διάκριση του τυροκομείου «Καρακάνας»

διάκριση-του-τυροκομείου-καρακάνας-547211

Η επιχείρηση του Παναγιώτη Καρακάνα εντάχθηκε στην πανελλαδική πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ -ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Μία ακόμη διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό του Karakanas Dairy – Τυροκομείο «Καρακάνας», που εντάχθηκε στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ», μια πανελλαδική συνεργασία αξιόλογων επιχειρήσεων, με κοινή στόχευση την ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η επίσημη ένταξη του τυροκομείου «Καρακάνας», με έδρα το Στεφανοβίκειο και ακτίνα δράσης στον Βόλο, τη Μαγνησία, την Ελλάδα και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και μεταφράζεται ως μια ακόμη αναγνώριση του έργου, της δυναμικής, αλλά και της αξιόλογης δράσης που αναπτύσσει η επιχείρηση.

Ο Παναγιώτης Καρακάνας, ο οποίος διερευνά ήδη την προοπτική προώθησης των προϊόντων της επιχείρησής του στις Βρυξέλλες, εντάχθηκε ως το 54ο μέλος και 3ο μέλος στη σειρά σε επίπεδο Θεσσαλίας στην πανελλαδική πρωτοβουλία, που δίνει νέα ώθηση στο επιχειρείν. Εδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα είναι ο βασικός πυλώνας της πρωτοβουλίας, που υλοποιεί με συντονισμένες δράσεις τη διατήρηση επιχειρηματικών αρχών και αξιών εντός των συνόρων με διεθνή στόχευση.

Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών, μεταποιητικών επιχειρήσεων ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας.

«Είχαμε κοινές επαφές σε εκθέσεις, όπου συναντηθήκαμε με μέλη της παραπάνω πρωτοβουλίας και μας προτάθηκε η συμμετοχή στον συγκεκριμένο φορέα. Περάσαμε επιτυχώς τη διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης, μια πολύ αυστηρή διαδικασία και έγιναν τελικά οι ανακοινώσεις στην ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στο Μουσείο της Ακρόπολης υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Παναγιώτης Καρακάνας.

Σημαντικός σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία της επιχείρησής του είναι η ένταξή της στον παραπάνω φορέα, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι «είναι κάτι σπουδαίο, γιατί είμαστε μια μικρή επιχείρηση σχετικά με άλλες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Ουσιαστικά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους μεγάλους του χώρου, για την προώθηση κοινών θεμάτων και προβλημάτων».

Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ – ΔΙΚΑ ΜΑΣ» συμμετέχουν ελληνικές παραγωγικές, μεταποιητικές εταιρείες, που επιλέγουν, παρά τις αντιξοότητες και τα συνεχώς αυξανόμενα αντικίνητρα, να διατηρούν το κέντρο των ανά τον κόσμο επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στη χώρα μας και κατά πλειονότητα ανήκουν σε ιδιώτες επιχειρηματίες παραγωγούς, που και εκείνοι, ως φυσικά πρόσωπα, έχουν τη φορολογική και επιχειρηματική τους έδρα στην Ελλάδα.

«Συμμετέχουμε σε έναν πανελλαδικό φορέα για να διεκδικήσουμε από κοινού ζητήματα, που αφορούν στην καθημερινότητά μας, τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεών μας, μέσα από κοινές δράσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας» είπε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου