ΤΟΠΙΚΑ

Δεν ορίστηκε ο αγώνας με το Βισαλτιακό

δεν-ορίστηκε-ο-αγώνας-με-το-βισαλτιακό-851206

Ολα στον αέρα! Κανένα δεδομένο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Νίκη Βόλου. Οι φίλαθλοι εμμένουν στη θέση τους να φύγει ο Γιδόπουλος και πιστεύουν ότι θα βρεθεί διοικητική λύση στη συνέχεια. Ο έμπειρος παράγοντας σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, αλλά αν αυτές δεν είναι ό,τι περιμένουν οι οργανωμένοι, τότε υποστηρίζουν ότι θα τον αναγκάσουν να παραδώσει τις μετοχές…
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Χθες ήρθε στο προσκήνιο η προσφυγή του Στάμου, ενώ έξι παίκτες απειλούνται με έξωση από τα σπίτια τους. Το ματς με το Βισαλτιακό δεν ορίστηκε και την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. για να παραιτηθεί.
Δεν ορίστηκε ο αγώνας
«Ο αγώνας Νίκη Βόλου – Βισαλτιακός δεν θα διεξαχθεί μετά από αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου». Αυτή ήταν η ανακοίνωση της Ενωσης Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής που αναρτήθηκε κάτω από το πρόγραμμα του Βορείου Ομίλου της 26ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι με το Βισαλτιακό δεν ορίστηκε και είναι η τέταρτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο τη φετινή σεζόν για τη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος παλαιότερα είχε δηλώσει ότι ξεχρέωσε με προσωπικές του επιταγές τους παίκτες από τους οποίους απειλούνταν η ομάδα, αλλά δυστυχώς η κυανόλευκη ΠΑΕ δεν γλύτωσε τελικά από τον κίνδυνο αποβολής της από την διοργάνωση. Αυτή τη φορά πρέπει να καταβάλει χρήματα για τους Ρουμελιώτη, Μπαλάφα και Μπρίτο.
Ο Γιδόπουλος εμμένει ότι δεν πληρώνει και καλεί τους φιλάθλους που δεν τον θέλουν στην ομάδα να δώσουν οι ίδιοι τα χρήματα για να παίξει η Νίκη την Κυριακή. Από κύκλους προσκείμενους στην ΠΑΕ διέρρεε χθες ότι το θέμα έχει διευθετηθεί και ότι σήμερα θα οριστεί κανονικά το ματς, απλά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν ανακοινώνει κάτι επ’ αυτού, γιατί προσπαθεί να πιέσει τις καταστάσεις. Πάντως ο Γιδόπουλος τόνιζε χθες ότι θα περιμένει μέχρι σήμερα: «Θα περιμένω μέχρι σήμερα να δω αν θα πληρώσει κανείς αυτές τις οφειλές που προέκυψαν. Αν όχι, εγώ δεν πληρώνω. Θα φύγω, δεν έχω κάτι άλλο να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.
Ποιο από τα δυο είναι αλήθεια, θα αποδειχθεί σήμερα από το αν τελικά η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει την αναμέτρηση της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό…
Θέλει να παραιτηθεί ο Ιωαννίδης
Απογοητευμένος απ’ όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και από το γεγονός ότι δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά εμφανίζεται ο Δημήτρης Ιωαννίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και θα δηλώσει την παραίτησή του… «Πολλοί με έχουν πλησιάσει, αλλά όλοι μένουν στις υποσχέσεις. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ΠΑΕ. Πρέπει να σωθεί και οικονομικά και αγωνιστικά. Πρέπει να βρεθεί μια λύση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε με την ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απογοητευμένος και δεν το κρύβω πως είμαι στα πρόθυρα να παραιτηθώ. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει κάτι να αλλάξει, να βρεθεί μια λύση».
Μήνυμα ενότητας από Χρόνη!
Στον Βόλο βρέθηκε χθες ο Κώστας Χρόνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, που κατέχει ακόμα μετοχές στην Εταιρία, αλλά δεν παραβρέθηκε στην Γενική Συνέλευση που έγινε πριν ένα μήνα περίπου, συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Γιώργο Τσιοπρά και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στη Νίκη.
Ο κ. Χρόνης, που δεν τον συμφέρει να πέσει η Νίκη στην Δ’ Εθνική, καθώς έχει δεσμευτεί η περιουσία του λόγω των χρεών στο ΙΚΑ και στο δημόσιο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην προεδρία της ΠΑΕ, έστειλε μήνυμα ενότητας. «Θα πρέπει να τελειώσει αυτή η χρονιά στη Γ’ Εθνική, να βρεθεί μια λύση για αυτούς τους τρεις μήνες, να σωθεί η ομάδα και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Αν χρειαστεί και σε ό,τι χρειαστεί θα βοηθήσω. Ας αφήσουμε όμως στην άκρη τα εσωτερικά προβλήματα και ας κοιτάξουμε πώς θα σώσουμε την ομάδα», είπε σχετικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου