ΤΟΠΙΚΑ

Απόπειρα διάρρηξης σε κατάστημα αθλητικών στο κέντρο του Βόλου

απόπειρα-διάρρηξης-σε-κατάστημα-αθλη-545901

Εσπασαν την ξύλινη πόρτα και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κατάστημα με αθλητικά είδη Γιακάκογλου στην Αλεξάνδρας, με προφανή σκοπό να κλέψουν, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, ίσως επειδή φοβήθηκαν τον συναγερμό.

Απόπειρα διάρρηξης σημειώθηκε προχθές. Όπως ανέφερε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, βραδινές ώρες προχθές προς ξημερώματα, οι δράστες προσπάθησαν να ορμήσουν στο μαγαζί από την είσοδο στη Σκενδεράνη, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν το κατάφεραν, καθώς το κατάστημα έχει δεύτερη ασφάλεια στην πόρτα αλλά και συναγερμό, και τελικά τράπηκαν σε φυγή.

Οι διαρρήκτες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας ωστόσο πίσω τα ίχνη τους. Η σπασμένη ξύλινη πόρτα, καθώς επίσης και διακοσμητικό μέρος τη πρόσοψης του κτηρίου, επίσης ξύλινο, έμεινε να προδίδει τους σκοπούς τους.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι έλαβαν αποτυπώματα και άρχισαν τις έρευνες.
Πάντως, πρόκειται για την τρίτη απόπειρα διάρρηξης στο εν λόγω κατάστημα τα τρία τελευταία χρόνια. Όπως ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης, ο οποίος χθες χρειάστηκε να καλέσει ξανά συνεργείο για την επισκευή των ζημιών, την τελευταία φορα οι δράστες είχαν κλέψει δύο παπούτσια, είχαν εντοπιστεί και οδηγηθεί από την αστυνομία στη Δικαιοσύνη και είχαν καταδικαστεί.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου