ΤΟΠΙΚΑ

Κάρτα επιβράβευσης καταναλωτών από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου

κάρτα-επιβράβευσης-καταναλωτών-από-τ-54453

Θα συγκεντρώνουν πόντους και θα απολαμβάνουν εκπτώσεις! -Αναμένεται να διατεθεί πριν τα Χριστούγεννα

Να συγκεντρώνουν πόντους και να απολαμβάνουν εκπτώσεις από τις Βολιώτικες επιχειρήσεις θα μπορούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι καταναλωτές της πόλης. Η διαδικασία θα είναι εφικτή μέσω της δημιουργίας του «Συστήματος Επιβράβευσης Πελατών». Η συγκεκριμένη ενέργεια αποφασίστηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και στόχο έχει την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και παράλληλα την οικονομική διευκόλυνση των καταναλωτών, αφού θα τους δίνεται κίνητρο για αγορές.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Ειδικότερα, οι Βολιώτικες επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» θα προσφέρουν στους καταναλωτές εκπτώσεις και πραγματικές τιμές. Οι καταναλωτές μέσα από τους πόντους που θα συγκεντρώνουν θα απολαμβάνουν προνόμια κυρίως στις τιμές των προϊόντων.

«Ελπίζουμε ότι μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου θα ενισχύσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και θα διευκολύνουμε τους καταναλωτές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν να διατίθενται οι κάρτες», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Κώστας Τσέλιος.

Εξάλλου, όπως διευκρίνισε ο ίδιος η δημιουργία «Συστήματος Επιβράβευσης Πελατών» θα αφορά αποκλειστικά τις Βολιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου, προσθέτοντας ότι στόχος του συστήματος είναι η υποστήριξη των σχέσεων καταναλωτών και καταστημάτων, ώστε με τη σειρά τους να ανταποδώσουν έμπρακτα την υποστήριξη αυτή.

Στο μεταξύ, από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου καλούνται οι επαγγελματίες που ασχολούνται με προγράμματα λογισμικού και εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα, να καταθέσουν εγγράφως τις προσφορές τους μέχρι τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 14:00. Η κατάθεση των προσφορών θα γίνεται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, (Σκενδεράνη 4 – 5ος όροφος), από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 14:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου