ΤΟΠΙΚΑ

«Δεν χρωστάμε σε κανένα»

δεν-χρωστάμε-σε-κανένα-851206

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται στη Νέα Ιωνία ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο έμπειρος παράγοντας επιθυμεί να βρίσκεται από σήμερα κοντά στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ για να μιλήσει μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά αυτό εξαρτάται από τις δικαστικές «μάχες» που έχει να δώσει σήμερα η Νίκη και πόσο νωρίς θα τελειώσουν…
Αν δεν καταφέρει να έρθει μέχρι σήμερα το βράδυ, τότε αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Στράτος Γιδόπουλος θα έρθει στην Μαγνησία και θα προσπαθήσει μάλιστα να προλάβει την προπόνηση της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη θέλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών ενόψει του Θεσσαλικού ντέρμπι με τα Τρίκαλα την Κυριακή, ενώ θα υπάρξουν σύμφωνα με τον ίδιο και πληρωμές έναντι των οφειλομένων. Ο Στράτος Γιδόπουλος, απαντώντας σε όλα αυτά τα κακόβουλα σενάρια που θέλουν τη Νίκη αδιάφορη πλέον να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή στην κορυφή, έδωσε το στίγμα για την συνέχεια: «Εμείς δεν χρωστάμε σε κανένα παιχνίδια. Μας χάρισε κανένας τίποτα για να του χαρίσουμε και εμείς; Δεν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Η Νίκη θα ολοκληρώσει καθαρή το πρωτάθλημα. Θα παίξει έτσι όπως πρέπει. Και ιδιαίτερα στο ματς με τα Τρίκαλα θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου. Το ματς είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι και αυτό από μόνο του δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θέλουμε να αποδείξουμε ποια ομάδα είναι το αφεντικό της Θεσσαλίας στην κατηγορία».
Το ίδιο περίπου κλίμα επικρατεί και στις τάξεις της ομάδας. Με ανεβασμένο το ηθικό από το διπλό στα Γιαννιτσά και με το άγχος της παραμονής να μην υπάρχει πλέον οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Οι παίκτες έχουν φτάσει σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω των χρημάτων που τους οφείλει η ΠΑΕ, ωστόσο στο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά, αφήνοντας έξω από το γήπεδο τα όποια προβλήματα, απέσπασαν ένα παλικαρίσιο διπλό, με την προσπάθεια τους να αναγνωρίζεται απ’ όλους. Ετσι απέκτησαν διαφορά οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αφού εκκρεμεί η υπόθεση για το ματς που δεν διεξήχθη με τον Πυρσό Γρεβενών. Εκτός από αυτό, απομένουν πέντε ακόμη αγώνες, με Τρίκαλα, Βέροια και Κρανούλα εντός και Κοζάνη και Φιλιππιάδα εκτός. Αυτό που θέλει η Νίκη είναι διατηρηθεί μέχρι το τέλος στη δέκατη θέση τουλάχιστον.
Επτά υποθέσεις
Ούτε μια ούτε δυο, αλλά επτά συνολικά υποθέσεις θα συζητηθούν σήμερα στον Αθλητικό Δικαστή με κατηγορούμενη τη Νίκη. Βέβαια οι έξι από αυτές αφορούν στις ενστάσεις που έχουν κάνει ομάδες (Επανωμή, Πυρσός, Φωκικός, Γιαννιτσά, ΠΑΟΝΕ) για κακό ορισμό των αναμετρήσεων της Νίκης λόγω χρεών, ενώ παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένεται η υπόθεση για το ματς στα Γρεβενά, στο οποίο η κυανόλευκη ομάδα δεν μπόρεσε να παραταχθεί λόγω χιονόπτωσης. Η ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας πρωτόδικα έχει δικαιωθεί, αλλά η ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Να σημειωθεί ότι όλες τις υποθέσεις εις βάρος της Νίκης τις έχει ένας συγκεκριμένος δικηγόρος…
Ο Δημητρόπουλος στο Πανθεσσαλικό
Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από την Αθήνα θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ της Νίκης και των Τρικάλων που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αθ. Ταρανάς και Αν. Μπαμπάς επίσης από την πρωτεύουσα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γ. Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου