ΤΟΠΙΚΑ

Τουριστικό σεμινάριο στο Βόλο

τουριστικό-σεμινάριο-στο-βόλο-541701

Από την Grow Greek Tourism Online της Google και τον Δήμο Βόλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Grow Greek Tourism Online της Google που συνδιοργανώθηκε απότονΔήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν. Μαγνησίας και τον Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας και αφορούσε στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Τη δράση επιμόρφωσης παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουριστικού τομέα της περιοχής, ενώ τα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, η παρουσίαση και χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση μιας επιχείρησης όλο το χρόνο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της Google ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Η ομάδα της Google σημείωσε ότι το προηγούμενο διάστημα οι τοπικές επιχειρήσεις του προορισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 εξατομικευμένες συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις, ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην επιμορφωτική ενέργεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης. Η ομάδα της Google θα συνεχίσει να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μαγνησίας πραγματοποιώντας συναντήσεις κατ΄ ιδίαν με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται στο g.co/greektourism-thessalia.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου