ΤΟΠΙΚΑ

Η Α.Ε. Διμηνίου με Βελούχι… Στη Λαμία ο Πύρασος

η-α-ε-διμηνίου-με-βελούχι-στη-λαμία-ο-π-851206

Αδιάφοροι βαθμολογικά ΑΕ Διμηνίου και Πύρασος σήμερα(5 μ.μ) στην 27η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής παίζουν με αντιπάλους που «καίγονται» για βαθμούς .Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου παίζει στη Λαμία (5 μ.μ.) με την ομώνυμη ομάδα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τις δύο απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο από τον ΑΟΚ, ενώ η ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται το Βελούχι στο Διμήνι, το οποίο θα παίξει τα ρέστα του για την παραμονή.
Α.Ε. Διμηνίου – Βελούχι
Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της σήμερα στις 5 μ.μ. στο τελευταίο παιχνίδι έδρας για φέτος η ΑΕ Διμηνίου κόντρα στο Βελούχι. Η ομάδα της Αισωνίας δεν έχει άλλο παιχνίδι στην έδρα της, καθώς το παιχνίδι με την Ιτέα, που ήταν προγραμματισμένο για την μεθεπόμενη αγωνιστική, θα το πάρει άνευ αγώνος, και θέλει να ολοκληρώσει με καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο Διμήνι. Βέβαια ο αντίπαλος μόνο αδιάφορος δεν είναι, μιας και θα παίξει τα ρέστα του για την παραμονή, και αναμένεται πολύ δυνατό ματς.
Ο προπονητής της ΑΕΔ, Θάνος Θεοδώρου, δε θέλει να ακούει για αδιαφορία των παικτών του και επιθυμεί να συνεχιστούν οι τελευταίες θετικές εμφανίσεις της ομάδας. «Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για να μη δίνουμε δικαιώματα σε κανέναν. Θα χτυπήσουμε στα ίσα το παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε επιτέλους και τον κόσμο μας», δήλωσε ο κ. Θεοδώρου που θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Σκούρα και Χρυσάνθη. Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα μπορεί να υπολογίζει στους: Κωνσταντάκο, Μόσιο, Νάνο, Γκέρτσο, Α. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Χαριτίδη, Παναγιωτίδη, Κότσκα, Γεωργούλα, Καραπλιάγκο, Μπριάζνα, Ντουκώλη, Αραμπατζή, Ζαρκάδα, Πολυβρόχο, Παρίση, Τσουκάλη, Παπαευαγγέλλου, Σπυρόπουλο και Ζαχαράκη. Το διαιτητικό τρίο αποτελούν οι Πανιυτζίδης, Κωτούλας και Τζουβάρας από την Κοζάνη.
Λαμία – Πύρασος
Τις υπηρεσίες του Λεωνίδα Γκάγκα θα στερηθεί ο Πύρασος στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΟΚ και έτσι ο Λάκης Μπακάλης δε θα τον έχει στη διάθεσή του. Πάντως το παιχνίδι θα είναι εξ’ ορισμού δύσκολο μιας και η ομάδα της Λαμίας «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς, καθώς βρίσκεται πλέον κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Πύρασος ωστόσο, μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος αλλά θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι, έτσι ώστε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον ΑΟ Καρδίτσας.
Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης ανησυχεί για πιθανή κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δηλώνει όμως αισιόδοξος για τον σημερινό αγώνα: «Θα παίξουμε για θετικό αποτέλεσμα και ό,τι βγει. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κούραση των παικτών μου γι’ αυτό και θα πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να φρεσκαριστεί η ομάδα», τόνισε ο κόουτς των «κυανολεύκων». Στο σημερινό παιχνίδι πέραν του τιμωρημένου Γκάγκα, ο κ. Μπακάλης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών ή καρτών και έτσι θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιλίγκο, Στούκα, Αποστολίδη Μ., Μπασδάνη, Δανόπουλο, Φραγκούλη, Νούσια, Κρεββατά, Τσάπι, Χρ. Κίτσο, Κ. Κίτσο, Ζάγκα, Στεφανή, Πετρίδη, Αρσένο, Κωνσταντάκο, Ρουκά και Φούκη. Στην αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Δημητρόπουλςο του συνδέσμου Δυτ. Αττικής, με πλάγιους τους Λουρμπέα και Καπρέτσο.
Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

ΑΟ Καρδίτσας-Πυργετός
Λαμία-Πύρασος Ν. Αγχιάλου
Εθνικός Καστρακίου-Αγρότης Λιανοκλαδίου
Τύρναβος-Μουζάκι
ΑΕ Διμηνίου-Βελούχι
Απόλλων Λάρισας-Ατρόμητος Σπερχειάδας
Ελασσόνα-Αστέρας Ιτέας 3-0 αα
Ρεπό: Μετέωρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου