ΤΟΠΙΚΑ

Επαθε ηλεκτροπληξία επιχειρώντας να κλέψει καλώδια

επαθε-ηλεκτροπληξία-επιχειρώντας-να-538490

28χρονος υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού

Το ρεύμα διαπέρασε το σώμα του και του προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Ηταν τη στιγμή που επιχειρούσε να κόψει καλώδια από το κλειστό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, αναζητώντας το χαλκό, που θα μεταπωλούσε στη μαύρη αγορά για το μεροκάματο.

Το ατύχημα σημειώθηκε ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με θύμα έναν 28χρονο, ο οποίος έχοντας τρυπώσει στο χώρο του, εκτός λειτουργίας από το 2012, Δημοτικού Θεάτρου υπέστη ηλεκτροπληξία και έπεσε στο έδαφος. Το ατύχημα αντιλήφθηκαν ηλικιωμένοι που βρίσκονταν στο διπλανό από το Θέατρο χώρο του ΚΑΠΗ και έσπευσαν να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο ανέλαβε άμεσα τη διακομιδή του στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τα εγκαύματα δεύτερου βαθμού που έφερε ο νεαρός. Εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του, οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Για την παρ’ ολίγο νέα τραγωδία, στην προσπάθεια κλοπής καλωδίων -μετά την τραγική απώλεια δύο ατόμων σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής στην απόπειρά τους να ξηλώσουν σίδερα- ρωτήθηκε χθες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

«Δυστυχώς το Δημοτικό Θέατρο δεν είναι μόνο ακατάλληλο. Διάφορες ομάδες έχουν προχωρήσει σε βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου. Εκλεψαν καλώδια, σίδερα, προκάλεσαν επιπλέον ζημιές. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό, από άτομα που δεν έχουν ταυτότητα, που ζουν και ελπίζουν μέσα από τους βανδαλισμούς και τις κλοπές. Το βλέπουμε αλλά δεν είναι εύκολο να το αντιμετωπίσουμε. Τα μέτωπα είναι ανοιχτά σε ευρεία κλίμακα. Χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση και τον πρώτο λόγο σε αυτή την υπόθεση έχει η Πολιτεία», δήλωσε με αφορμή το ατύχημα σε ένα δημοτικό κτίριο ο δήμαρχος Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου