ΤΟΠΙΚΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 19χρονος που λήστεψε ντελιβερά στο Αλιβέρι

στα-χέρια-της-αστυνομίας-ο-19χρονος-που-536826

Συνελήφθη στη Βέροια μετά από ένταλμα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Στα χέρια της Αστυνομίας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Ρομ που στις 22 Μαρτίου όχι μόνο δεν κατέβαλε το αντίτιμο σε ντελιβερά για την παραγγελία πίτσας, αλλά με περίσσιο θράσος τον απείλησε και με όπλο.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από την Αστυνομία στη Βέροια την Παρασκευή και συνελήφθη, προκειμένου να οδηγηθεί στον ανακριτή Βόλου και να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο 19χρονος κρατείται μετά ένταλμα που εκδόθηκε από τον ανακριτή Βόλου για ληστεία. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή την Πέμπτη.

Η εξιχνίαση της ληστείας έγινε στις 29 Μαρτίου μετά από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η οποία είχε κινητοποιηθεί αστραπιαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του νεαρού Ρομ.

Ο ίδιος πάντως, φέρεται να αρνείται την αποδιδόμενη πράξη και να ισχυρίζεται ότι δεν είναι εκείνος ο δράστης.

Επισημαίνεται ότι είναι κάτοικος Αλιβερίου. Στη Βέροια, όπου συνελήφθη, είχε ταξιδέψει για οικογενειακούς λόγους.

Ο διανομέας που είχε πέσει θύμα του είχε μιλήσει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

«Εκείνη την ώρα ένιωσα αμηχανία. Πάγωσα. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο. Τέτοια ακούμε μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι πρωτόγνωρο για τον Βόλο», είχε αναφέρει περιγράφοντας τα συναισθήματά του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

«Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Σηκώθηκα και έφυγα. Επέδειξα ψυχραιμία. Εχω εμπειρία γιατί δουλεύω χρόνια στον χώρο και έχω δουλέψει και νύχτα. Μπορώ να αντεπεξέρχομαι σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά αν στη θέση μου ήταν ένας νεότερος; Τι θα γινόταν; Τόσα χρόνια στη νύχτα και δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο», είχε πει μεταξύ άλλων.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου