ΤΟΠΙΚΑ

Αντιεξουσιαστές διέκοψαν συνέντευξη των Κασιδιάρη –Ηλιόπουλου στον ASTRA

αντιεξουσιαστές-διέκοψαν-συνέντευξη-536262

Συνέντευξη στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού “ASTRA” στον Βόλο, σε απευθείας μετάδοση λίγο μετά τις 4, έδινε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά η συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό δεκάδων αντιεξουσιαστών και αναρχικών, ανάγκασαν την άρον-άρον διακοπή της εκπομπής και την έξοδο από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού των καλεσμένων.

Μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη ήταν και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς και τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που απομακρύνθηκαν κρατώντας στα χέρια τους ξύλα για να αμυνθούν στην επίθεση των αντιεξουσιαστών στην διασταύρωση των οδών Γαλλίας και Κοραή.

Την ίδια ώρα δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει το κτίριο του “ASTRA” προκειμένου να μη επιτρέψουν την εξ εφόδου κατάληψη των τηλεοπτικών στούντιο από τους αντιεξουσιαστές και να μην έλθουν σε επαφή με τους δύο κοινοβουλευτικούς της Χρυσής Αυγής.

Οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί που είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Γαλλίας, φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη, αποκαλώντας τους δολοφόνους για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου