ΤΟΠΙΚΑ

Πασχαλινό τραπέζι σε 700 οικογένειες στρώνει η ΕΒΟΛ

πασχαλινό-τραπέζι-σε-700-οικογένειες-στρ-535314

Ολοκληρώθηκε χθες η παράδοση του οβελία στους δικαιούχους – Η διανομή για τους 340 δικαιούχους του Βόλου έγινε από τον Δήμο

Το γιορτινό τραπέζι σε 700 συνολικά οικογένειες στη Μαγνησία, που αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για το Πάσχα, έστρωσε φέτος η ΕΒΟΛ, προσφέροντας τον πασχαλινό οβελία και ένα σακουλάκι αβγά.

Χθες μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου ολοκληρώθηκε η διανομή των αμνοεριφίων και αβγών σε 340 δικαιούχους της Πρόνοιας του Δήμου Βόλου. Τη διανομή ανέλαβε ο Δήμος Βόλου σε συνεργασία με την ΕΒΟΛ.

Από νωρίς το πρωί ψυγεία της ΕΒΟΛ φορτωμένα με τα αμνοερίφια και τα αβγά βρίσκονταν στον χώρο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου συγκεντρώθηκαν οι δικαιούχοι για να παραλάβουν τον οβελία και να μπορέσουν να στρώσουν στα σπιτικά τους ανήμερα του Πάσχα γιορτινό τραπέζι με όλα τα καλά.

Τα αμνοερίφια διένειμαν στους δικαιούχους, που είχαν σπεύσει από νωρίς να πιάσουν σειρά, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και στελέχη της δημοτικής αρχής ανταλλάσσοντας ευχές με τους δημότες.

Πέρυσι τον οβελία σε δικαιούχους της Πρόνοιας είχε προσφέρει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος διαθέτοντας μέρος της αντιμισθίας, που έλαβε όταν επέστρεψε στα καθήκοντά του. «Φέτος τη σκυτάλη πήρε η ΕΒΟΛ και η πρωτοβουλία αυτή καθιερώθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρό της Νικήτα Πρίντζο, που φροντίζουν για να διευθετηθεί το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας. Και να ευχηθώ του χρόνου να μην υπάρχει ούτε ένας δημότης που να έχει ανάγκη να μπει στην ουρά για να πάρει ένα αρνί», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Συνολικά στον Δήμο Βόλου διατέθηκαν και μοιράστηκαν 340 αμνοερίφια και ισάριθμα σακουλάκια με αβγά.

Ωστόσο για τον νομό διατέθηκαν 700 αμνοερίφια. «Ο πρόεδρός μας, το διοικητικό συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και όλη η οικογένεια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ, όπως κάθε χρόνο στέκονται δίπλα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρεοπωλών Μαγνησίας δώσαμε περίπου 700 αμνοερίφια σε διάφορους φορείς, στην Περιφέρεια, στον Δήμο Βόλου, στον Δήμο Ρ. Φεραίου, στον Δήμο Αλμυρού, στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος», σημείωσε ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της ΕΒΟΛ Βαγγέλης Οικονόμου.

Οπως εξήγησε η κίνηση είχε τρεις αποδέκτες, τους πολίτες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πασχαλινού τραπεζιού, τους κρεοπώλες του νομού που δίνουν καθημερινά τεράστιο αγώνα για να προμηθεύουν στο καταναλωτικό κοινό του Βόλου αγνά και ποιοτικά προϊόντα και τους κτηνοτρόφους της Μαγνησίας. «Ηταν δέσμευση ότι όλα τα αμνοερίφια θα τα παίρναμε από κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στον νομό Μαγνησίας και οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές», σημείωσε ο κ. Οικονόμου δηλώνοντας ότι η ΕΒΟΛ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πολίτες «που όλα αυτά τα χρόνια αγαπούν και στηρίζουν τον Συνεταιρισμό και τα προϊόντα του».

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου