ΤΟΠΙΚΑ

Οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στηρίζουν την Κουζίνα Αλληλεγγύης

οι-εργαζόμενοι-στην-περιφερειακή-ενό-534334

Την Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου επισκέφθηκε σήμερα Μ. Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας με σκοπό να δωρίσουν μια σειρά από ενδύματα και υποδήματα που συγκεντρώθηκαν από τους συναδέλφους τους, υπαλλήλους στις ΠΕΜΣ.

Αναγνωρίζοντας το πλούσιο κοινωνικό κι εθελοντικό έργο της “Κουζίνας”, η οποία έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά πολιτών, το Τοπικό Δ.Σ. Μαγνησίας αποφάσισε να την συνδράμει με την συλλογή και δωρεά ειδών ρουχισμού.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από τη διοίκηση του τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου: “οι Άγιες Ημέρες του Θείου Δράματος προτάσσουν την αλληλεγγύη και την δωρεά ως τα καλύτερα δείγματα έμπρακτης αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Αξιοθαύμαστο είναι κι αναγνωρισμένο, ακόμη και διεθνώς, το έργο της “Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου” η οποία διανέμει ένα πλήρες γεύμα ημερησίως σε πάνω από 100 άτομα, ετοιμάζει και διαθέτει πακέτα τροφίμων για πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια ανέργους, άτομα με αναπηρία, μοναχικούς ηλικιωμένους, άπορους που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας, προσφέρει καθημερινά δεκατιανό σε σχεδόν 100 παιδάκια σε σχολεία της πόλης μας, ενώ έχει δημιουργήσει, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της, ένα ισχυρό δίκτυο συλλογής και διαχείρισης σε ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, που διαθέτει σε οποιονδήποτε τα έχει ανάγκη, καθώς επίσης σε ιδρύματα και φορείς του νομού μας”.

Τους κκ. Πέτρο Σκάμπουρα, Ευάγγελο Κάβουρα και Δήμητρα Γεωργατζή, Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων αντίστοιχα του ΔΣ των Εργαζομένων στην ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, τούς υποδέχθηκε με ανοιχτή αγκαλιά η ψυχή της “Κουζίνας”, κ. Αγγελική Ιωαννίτη, η οποία τους παρουσίασε λεπτομερώς τις δράσεις, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η “Κουζίνα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου