ΤΟΠΙΚΑ

Για 12 μέρες ήταν νεκρός στο σπίτι του ο 74χρονος στη Νέα Ιωνία

για-12-μέρες-ήταν-νεκρός-στο-σπίτι-του-ο-74χ-533267

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης 74χρονος στη Νέα Ιωνία – Είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 19 Ιουνίου

Το κλειδί του κλειδαρά, που κάλεσε η Αστυνομία για να ξεκλειδώσει διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία, όπου διέμενε 74χρονος, εκτός από ότι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, αποκάλυψε διάπλατα και ανθρώπινο δράμα.

Ο 74χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 19 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο σπίτι του, προχθές Πέμπτη το απόγευμα.

Οπως όλα συγκλίνουν, μέχρι προχθές το απόγευμα δεν τον είχε αναζητήσει κανείς. Ο 74χρονος απεβίωσε άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες. Μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς, μπορεί να αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα υγείας.

Εμενε όμως μόνος του και κανείς δεν πήρε είδηση τον θάνατό του.

Μέχρι προχθές, όταν η έντονη δυσοσμία που αναδιδόταν από το διαμέρισμά του- λόγω των υψηλών θερμοκρασιών- θορύβησε τους ενοίκους των διπλανών διαμερισμάτων που κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει. Είχαν άλλωστε αρκετές ημέρες να τον δούνε και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο διαμέρισμά του, στην περιοχή Μέτκα στη Νέα Ιωνία, μαζί με κλειδαρά. Άνοιξε η πόρτα και το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο σπίτι ήταν μακάβριο και αποκρουστικό. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση σήψης. Ο θάνατος τον βρήκε πάνω στο κρεβάτι του. Έπεσε προφανώς να κοιμηθεί και δεν ξύπνησε.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ενώ για την καταγραφή της αιτίας θανάτου του, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Ο εντοπισμός του 74χρονου σε κατάσταση σήψης σήμανε συναγερμό στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου. Ειδοποιήθηκαν αμέσως οι κοινωνικοί λειτουργοί για να αναλάβουν να αναζητήσουν τους συγγενείς του.

Αργά χθες το απόγευμα κατέστη εφικτή η επικοινωνία με ανθρώπους του συγγενικού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν εκτός Μαγνησίας. Ενημερώθηκαν σχετικά και αναμένονται τη Δευτέρα στον Βόλο για να αναλάβουν τις διαδικασίες της ταφής του, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου