ΤΟΠΙΚΑ

Επικρίσεις Καπούλα κατά της Ζέττας Μακρή

επικρίσεις-καπούλα-κατά-της-ζέττας-μα-497969

Αναταράξεις από το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Τ» για ενδεχόμενη υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ζέττας Μακρή στο Δήμο Βόλου.

Το «γάντι» στην πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ρίχνει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ σήμερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Βαγγέλης Καπούλας και την καλεί να τοποθετηθεί δημόσια, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου εκτιμά ότι οι πληροφορίες που θέλουν τη Ζέττα Μακρή να μην αποκλείει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στο Δήμο Βόλου, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα φέρεται να έχει διαμηνύσει προς τα τοπικά στελέχη η πρώην βουλευτής.

«Τον τελευταίο χρόνο έκανα όχι μία αλλά τρεις συναντήσεις με την κ. Ζέττα Μακρή και κάθε φορά ήταν κατηγορηματικά αντίθετη με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δήμαρχος στο Βόλο» τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βαγγέλης Καπούλας και εμμέσως πλην σαφώς κάλεσε την πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα.

«Με όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται, πιστεύω ότι δεν υπηρετείται η σταθερότητα και η σοβαρότητα των απόψεων και κυρίως η ειλικρίνεια μεταξύ των στελεχών της ίδιας παράταξης» σχολίασε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και συνεχίζοντας τόνισε: «Πιστεύω ότι η κ. Μακρή πρέπει -και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει- να τοποθετηθεί δημόσια εάν ενδιαφέρεται ή όχι για το Δήμο Βόλου. Οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν, εάν υπάρχει πράγματι βάση σε όλα αυτά τα σενάρια».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου