ΤΟΠΙΚΑ

Αφησαν στην άκρη τα προβλήματα και διασκέδασαν τα μέλη της ΟΕΒΕΜ

αφησαν-στην-άκρη-τα-προβλήματα-και-δια-531806

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας στο κέντρο «Γκάζι», με μια κατάμεστη αίθουσα από επαγγελματίες και όχι μόνο, με κέφι χορό και τραγούδι.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος που τίμησε την εκδήλωση, διασκέδασε και άφησε στην άκρη για ένα βράδυ τα προβλήματα και το άγχος της δουλειάς.

Όπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ «τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι απαραίτητες στην εποχή μας, σε μια καθημερινότητα φορτισμένη, γεμάτη υποχρεώσεις, δυσκολίες, προβλήματα και άγχος. Μια περίοδο που η κρίση μαστίζει τον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα όλο και πληθαίνουν στον ασφαλιστικό, φορολογικό και οικονομικό τομέα, όλοι έχουμε ανάγκη από συναναστροφή με αγαπημένα πρόσωπα, από στιγμές ευχάριστες και ξέγνοιαστες».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα ΔΣ των Συλλόγων – Μελών της Ομοσπονδίας και πλήθος προσκεκλημένων που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό. Στην εκδήλωση πέραν των επαγγελματιών, παρευρέθηκαν εκτός των άλλων και η τέως Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη και αντιπροσωπείες κομμάτων και άλλων φορέων.

Στο χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τρύφων Πλαστάρας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχειμεταξύ των συλλόγων και των μελών τους. «Τέτοιες εκδηλώσεις προωθούν τη συνεργασία, τη γνωριμία και την ανάπτυξη σχέσεων. Επειδή όμως η μέρα το επιβάλλει ας αφήσουμε έξω τα προβλήματα μας και ας το ρίξουμε στο χορό και στη διασκέδαση», είπε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στο χορό, τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και ήταν αρωγοί στην επιτυχία του ετήσιου χορού. Επίσης, τα πρωτοβάθμια σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας και τους εκπροσώπους τους. Οι δράσεις που συμβάλλουν στην επικοινωνία των σωματείων – συλλόγων με την Ομοσπονδία αλλά και μεταξύ τους είναι πλέον θεσμός και θα συνεχιστούν με περαιτέρω εκδηλώσεις. Η βραδιά έκλεισε με συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων προς την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου