ΤΟΠΙΚΑ

Τις θέσεις του για την καύση RDF θα παρουσιάσει ο Δήμος Βόλου

τις-θέσεις-του-για-την-καύση-rdf-θα-παρουσ-530710

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απογοήτευση οι πολίτες του Βόλου παρακολούθησαν, χθες βράδυ στην εκδήλωση των αυτοαποκαλούμενων οικολόγων στο ΠΑΡΚ, τον ευτελισμό ενός ακόμη σημαντικού, ζωτικού, ζητήματος για την ίδια τους τη ζωή, όπως αυτό της προστασίας του περιβάλλοντος, που έγινε «εργαλείο» άσκησης προσωπικής πολιτικής και εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων από διάφορους αρμοδίους και «αρμοδίους» που έσπευσαν να επωφεληθούν.

Οι ψύχραιμες και σοβαρές φωνές «πνίγηκαν», μπροστά στους ευλόγα ανησυχούντες πολίτες στήθηκε ένα ακόμα κακόγουστο παιχνίδι απόσεισης, από τη μια, και μετακύλισης, από την άλλη, ευθυνών, και ουδείς κατέστη σοφότερος επί ης πραγματικής διάστασης του θέματος.

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με ευθύνη και σοβαρότητα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με ανοιχτή και στο κοινό συνέντευξη Τύπου θα δώσει αναλυτικά στοιχεία για τη θέση και τις προθέσεις της απέναντι στο ζήτημα και θα ενημερώσει τους πολίτες για όλες τις παραμέτρους που υπάρχουν. Η αντιπολιτευτική υστερία και οι εισοδηματικές…ευκαιρίες, που πιθανώς διαβλέπουν ορισμένοι, σε τέτοια κρίσιμα θέματα δεν έχουν χώρο και δεν γίνονται ανεκτές.

Η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση που αναλάβαμε έναντι των συμπολιτών μας ισχύει πάντα και περιλαμβάνει όχι μόνο την διαρκή προσπάθεια για το κοινό καλό, αλλά και την πλήρη παρουσίαση της αλήθειας, ανεξαρτήτως κομματικών, ιδιωτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου