ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Χριστοδουλάκης από τον Βόλο: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές

μ-χριστοδουλάκης-από-τον-βόλο-είμαστε-529594

«Ως Κίνημα Αλλαγής, είμαστε έτοιμοι για εκλογές» διεμήνυσε από τον Βόλο όπου βρίσκεται σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο κ. Χριστοδουλάκης επισκέφθηκε το πρωί τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και είχε συναντήσεις τόσο με στελέχη της Δημοτικής Αρχής, όσο και με αγρότες και λατόμους της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως, μετέβη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου σε δηλώσεις του άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για τη διαχείριση πανδημίας.

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι το κόμμα του είναι υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών για τον κορονοϊό, αλλά με την προϋπόθεση –όπως είπε –πως θα γίνεται με βάση σοβαρό σχεδιασμό. «Η κυβέρνηση, όμως, δεν έχει σχέδιο για το πρόγραμμα εμβολιασμών», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αυτή την ώρα ο κ. Χριστοδουλάκης έχει συνάντηση με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και ενημερώνεται για τις θέσεις της για τα εργασιακά, μετά και την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου