ΛΑΡΙΣΑ

Ηλικιωμένη Βολιώτισσα πνίγηκε, ενώ έκανε μπάνιο στον Φάρο Λάρισας

ηλικιωμένη-βολιώτισσα-πνίγηκε-ενώ-έκ-529468

Θλίψη για τη Νίκη – Ελευθερία Παπαδοπούλου από τη Νέα Ιωνία

Τραγική κατάληξη είχαν για 81χρονη από τον Βόλο οι διακοπές στη Λάρισα, όπου είχε την εξοχική της κατοικία. Η άτυχη γυναίκα πήγε για μπάνιο με φιλικά της πρόσωπα στην παραλία Φάρος το περασμένο Σάββατο το απόγευμα και ενώ κολυμπούσε άγνωστο πώς πνίγηκε.

Πρόκειται για τη Νίκη – Ελευθερία Παπαδοπούλου, που κατοικούσε στη Νέα Ιωνία. Η οικογένειά της βυθίστηκε στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:45, όταν λουόμενοι είδαν τη σορό της να επιπλέει στη θάλασσα.

Αμεσα γιατρός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή έτρεξε να τη βοηθήσει, πλην, όμως, για εκείνη φαίνεται ήταν ήδη αργά, καθώς δεν ανακτούσε αισθήσεις.

Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ την παράλαβε από το σημείο και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της.

Το Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου που ειδοποιήθηκε για το περιστατικό έλαβε καταθέσεις από λουόμενους και διέταξε προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η νεκροψία πραγματοποιήθηκε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδωσε τον θάνατο σε πνιγμό.

Η άτυχη γυναίκα κατέλιπε δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων λόγω της πανδημίας.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου