ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός κοντά στο εξοχικό του βρέθηκε 78χρονος Βολιώτης

νεκρός-κοντά-στο-εξοχικό-του-βρέθηκε-78χ-528191

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά είναι για την Αστυνομία, για τον θάνατο 78χρονου από τον Βόλο, ο οποίος βρέθηκε σήμερα νεκρός σε ελαιοπερίβολο κοντά στο εξοχικό του στην περιοχή Φανός της Γλύφας. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι ο άτυχος άνδρας να έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού του.

Ο 78χρονος Βολιώτης είχε εξοχικό σπίτι στην περιοχή Φανός της Γλύφας στη Φθιώτιδα και εκεί διέμενε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.

Ο 78χρονος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και πήγαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει.

Όταν το βράδυ της Τρίτης έφτασαν στο σπίτι, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 78χρονος δεν ήταν πουθενά, ωστόσο λίγο αργότερα τον εντόπισαν νεκρό λίγα μέτρα από το σπίτι μέσα σε ένα ελαιοπερίβολο.

Η σορός του άτυχου άνδρα φέρει κάποια χτυπήματα και για την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ωστόσο η έρευνα έδειξε ότι δεν υπάρχει κάτι που να παραπέμπει σε ληστεία ή κάποια συμπλοκή και το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ατύχημα.

Από τη μια πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένα βεραντάκι με μια κεραμοσκεπή. Ο 78χρονος ίσως πήγε να κάνει κάτι εκεί και έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Στη συνέχεια επειδή το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο είναι επικλινές κατέληξε λίγα μέτρα πιο κάτω μέσα στο ελαιοπερίβολο.

Η αστυνομία περιμένει και την ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν τα χτυπήματα που φέρει η σορός του 78χρονου μπορεί να έχουν προκληθεί από μια τέτοια πιθανή πτώση ή εάν έχουν προκληθεί από κάτι άλλο το οποίο θα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου