ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Τετραετία σταθμός για τη Νέα Ιωνία

τετραετία-σταθμός-για-τη-νέα-ιωνία-526632

Του Μιλτιάδη Χαραλάμπους, Οικονομολόγου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Ν. Ιωνίας με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο

Βλέποντας τα σπουδαία έργα, της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου, σίγουρα πολλές πόλεις θα ζήλευαν την ομορφιά και την πρόοδο αυτής της πόλης.

Σίγουρα δόθηκε έμφαση στο κέντρο του Βόλου, το οποίο αποτελεί και την πρώτη εικόνα που αποκομίζουν οι τουρίστες αλλά και όσοι επισκέπτονται την πόλη μας.

Ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς, πως τα περίχωρα αποτελούν σπουδαία προοπτική, για την επέκταση αυτής της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια ώστε να κάνουμε την πόλη μας, ομορφότερη, πιο σύγχρονη και ανθρώπινη.

Ήδη, τους επόμενους μήνες, θα ξεκινήσουν έργα ύψους 4,6εκ. ευρώ με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έργα που θα δώσουν άλλη πνοή στον τόπο μας και στους πολίτες.

Στη Νέα Ιωνία, η κατασκευή του Ποδηλατοδρομίου, θα ανοίξει μια νέα σελίδα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης διασφαλίζοντας την αθλητική ιστορία της και την ικανότητα αυτής να γεννά πρωταθλητές.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε και να συντηρήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με την ανάληψη νέων, μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ολόκληρο τον κόσμο και θα βάλουν το Βόλο στο καλεντάρι του παγκόσμιου αθλητισμού.

Στο πολιτιστικό άλσος «Ανδρέας Βαλαχής», το γνωστό και ιστορικό «Ελικοδρόμιο», είναι επιτακτική ανάγκη να ξαναφέρουμε τους νέους, σε επαφή με την φύση και την άθληση. Αξιοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργώντας νέες αλλά κυρίως υλοποιώντας ένα σύγχρονο πάρκο Καλλισθενικής άθλησης, το οποίο, στο ελληνικό κοινό παραμένει άγνωστο, αλλά διεθνώς αποτελεί πια τον νούμερο ένα τρόπο άθλησης και άσκησης ειδικά για τις ηλικίες 16 έως 45 ετών.

Τέλος, είναι ή ώρα, να μεριμνήσουμε για τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολλών. Εξάλλου, ο Δήμαρχος μας, είναι ο άνθρωπος των πολλών, των πολιτών και της πόλης. Έφτασε η ώρα, για την διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη, που θα εξυπηρετεί ετησίως χιλιάδες ανθρώπους αλλά θα στεναχωρεί καθημερινά περίπου δέκα.

Ο Βόλος δεν γυρίζει πίσω, ανήκει στους πολίτες του και για εκείνους, δίνουμε και θα δίνουμε καθημερινά, αγώνες και μάχες. Και στο τέλος πάντα οι πολλοί κερδίζουν. Ο Βόλος έχει Δήμαρχο και στις 26 Μαΐου θα τα καταφέρουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου