ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στον Βόλο

συνεχίζονται-οι-αφίξεις-κρουαζιερόπ-526441

Την Κυριακή 11 Ιουλίου η τελευταία φετινή άφιξη του EUROPA 2

Διαφοροποιείται διαρκώς η λίστα των προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Βόλου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρώτο στην σειρά το επιβλητικό «EUROPA 2», που πραγματοποίησε ήδη έξι προσεγγίσεις, με την έβδομη να προγραμματίζεται την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο πρόγραμμα που έχει αναρτήσει ο ΟΛΒ, το AIDAmira αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου στις 10, 24 Αυγούστου, 7, 21 Σεπτεμβρίου, 5 Οκτωβρίου και 19 Οκτωβρίου.

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» αναμένεται να δέσει στο λιμάνι του Βόλου στις 8 Σεπτεμβρίου, 3 Οκτωβρίου, 10 Οκτωβρίου, 17 Οκτωβρίου, 24 Οκτωβρίου.

Το Viking Sea αναμένεται στις 3 Οκτωβρίου και το Norwegian Spirit στις 11 Οκτωβρίου και στις 29 Οκτωβρίου.

Το Crown Iris έχει καταγεγραμμένη άφιξη στις 20 Οκτωβρίου, το Celestyal Crystal στις 28 Οκτωβρίου, στις 4 Νοεμβρίου και στις 11 Νοεμβρίου.

Στο πρόγραμμα αφίξεων το Viking Venus με τρεις προσεγγίσεις στις 10 Νοεμβρίου, 4 Δεκεμβρίου και 14 Δεκεμβρίου και το Viking Sky αναμένεται, σύμφωνα με το πρόγραμμα, να δέσει στο λιμάνι του Βόλου στις 23 Νοεμβρίου.

Επιφυλακτικός εμφανίζεται στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ναυτικός πράκτορας Αγγελος Πετεινάρης, υπογραμμίζοντας ότι λόγω της πανδημίας το πρόγραμμα μεταβάλλεται διαρκώς, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αισιόδοξος δηλώνει, αντίστοιχα, ο ναυτικός πράκτορας Χρήστος Χάγιας, επισημαίνοντας, από την πλευρά του, ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για προσεγγίσεις στη διάρκεια του χειμώνα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου